[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
ancistru sadic  XML
Forum Index » Catfish
Author Message
alcoor
Junior member

IP:

salutare oameni buni!
am revenit dupa ceva timp si vreau sa va rog sa-mi spuneti parerea voastra despre ce se intampla cu unul din ancistri mei:
se pare ca scopul vietii lui a este sa-i fugareasca pe ceilalti colocatari.cum iese din scorbura ii ia la ture. e cel mai mare peste din acvariu.
e normal sa faca asa sau trebuie sa-l duc la psihiatru :-)
[Email]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

alcoor wrote:se pare ca scopul vietii lui a este sa-i fugareasca pe ceilalti colocatari.cum iese din scorbura ii ia la ture. e cel mai mare peste din acvariu.
Probabil ca-i mascul. Si-a ales scorbura drept locuinta. In territoriu' lui au voie sa intre numa' femele gata sa depuna.

Sau deja are icre in scorbura (asta mi se pare explicatia cea mai probabila), icre pe care la pazeste cu ferocitate .

Poze: smilie ... Poze cu plante
lukaboy
Senior member
[Avatar]

IP:

Porcu'"][quote:d6c4033dbf="alcoor wrote:se pare ca scopul vietii lui a este sa-i fugareasca pe ceilalti colocatari.cum iese din scorbura ii ia la ture. e cel mai mare peste din acvariu.
Probabil ca-i mascul. Si-a ales scorbura drept locuinta. In territoriu' lui au voie sa intre numa' femele gata sa depuna.

Sau deja are icre in scorbura (asta mi se pare explicatia cea mai probabila), icre pe care la pazeste cu ferocitate .

din ce am vazut eu, daca au icre masculii nu ies nici daca scoti scorbura din apa... deci cred ca e doar un mascul " in calduri" si care crede ca tot ce misca e femela

http://www.seachem.ro
[Email]

Forum Index » Catfish
Go to: