Buna seara ! Am facut acest topic pentru a va prezenta acvariul Betta-ului meu . Nu am intrebari de pus dar am zis sa ramana pentru totdeauna pe forum acvariul meu
Deci acvariul 10 l net , plantute ceva hygrophila care desi probabil nu e "potrivita" pentru acvariu traieste foarte bine in acvariu ,frunze mici noi mereu ,sta in pietris de granulatie mica peste care este unul negru tot natural mai mare (ca niste pietricele) ca sa ascund pietrisul plantelor ala micut

. Filtru hang on mititel cu un buretel in el (rima

).Incalzitor micut de 25W (apa 27-28°C) Decor doua pietre necalcaroase si lemn de vita de vie care a fost uscata cam 1 an de zile (mai exact am taiat ceva vita de vie acum un an si ceva si am luat din ea ,era uscata bine va dati seama . Procedura la pietre si lemn a fost urmatoare : fierte bine inainte

.
Apa de schimb(1,5-2l) tratata cu cateva picaturi Betta Aqua Safe pe care de obicei o tin in camera sa ia temperatura ,dar din pacate uneori mai am avut abateri de la regula ,ma rog eu incerc sa nu fac.Betta-ul hranit in fiecare zi o data cu 4-5 granule de Bettagran desi mananca si de pe obiecte ceva chestii microscopice de multe ori (asa am plecat linistit cate un weekend la tara si nu avea nmk cand veneam) . Lumina 4W neon la priza programabila 8 ore pe zi de la 12 pana la 20.
N am folosit fertilizanti ,co2 sau alte nebunii in care nu ma voi baga niciodata,sunt prea complicate si bani si bataie de cap.
Betta mereu curios , merge lent si frumos ,gratios si uneori leneveste pe frunzele plantelor ,se baga peste tot mereu si n are nicio problema desi la magazin era mai bleg ca ceilalti in bolul de 1 l ,statea pe fundul bolului dar si a revenit bine de tot acasa. In acvariu mai sunt unele alge insa pe peste nu il deranjeaza si mie imi dau impresia de natura asa ca n am treaba. Schimbul de apa o data(max de 2 ori) pe saptamana ca mai se evapora si apa la greu na 28° e normal. Un mini "autocolant" in spate si cam atat. Sper ca nu v-am plictisit grav dar am zis sa raman pe forum in istorie. Astept pareri ,completari si posibile critici

. Mentionez ca acvariul este de privit ,relaxare,un mini hobby si nu vreau sa ma tratati ca pe un acvarist inrait si experimentat. Adica pestele e bine deci ma pricep cat imi e necesar. Seara buna!