[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Invazia creaturilor cu antene  XML
Forum Index » Nevertebrate de apa dulce
Author Message
giostana
Member

IP:

Invazia creaturilor cu antene.

Salut.am cateva intrebari despre melci.
Am un acvariu vacut cam de o luna,cu pesti si un melc.
Nu stiu cum se cheama melcul.l-am luat din obor,are cochilia galbui-portocaliu.
Acum cateva zile am observat un melc micutz,cu cochilia maroniu cu pete negre.m-am uitat mai atent inacvariu si am obesrvat ca nu era unu ci vreo 10.

Dileme:
1. cum au aparut aia in acvariu?sa fie copii melcului mare?tre sa recunosc ca nu stiu nimic despre melci.
2. Ce melci sunt aia?nu-mi inspira incredere.cand mi-am facut acvariu nu am vazut scris nimic de nici un melc,dar sa mai apara asa din senin.
3. am citit ieri ceva si am inteles ca au totusi un rol bun,dar cum procedez cu "nalatilatatea" ca sunt mai ceva ca iepurii.care este numarul maxim admis?si cu ce ii starpesc daca devin prea multi?
4. o sa mai caut pe net,dar va rog si pe voi daca aveti articole sa-mi da-ti un links au un pm.

Multam.
[Email]
Kreator
Member
[Avatar]

IP:

giostana wrote:
... cum procedez cu "nalatilatatea" ca sunt mai ceva ca iepurii.care este numarul maxim admis?si cu ce ii starpesc daca devin prea multi?

.. din experienta mea... betta si ramirezii i-au redus la 0 exemplare, chiar vroiam odata sa se inmulteasca, dar cele doua specii ii apreciau f. mult la gust . Asa ca am trecut pe Pomaceea (erau prea mari pt ei )

<<-->>

Forum Index » Nevertebrate de apa dulce
Go to: