Am inceput ... acvariul meu cu niste neoni platty scalari molly si ancistrusi

... asa e la inceput vrei de toate in acvariu. Dar gata mi-am facut damblaua si vreau sa trec si eu pe o singura clasa macar. Characidae pt ca ma atrag mult neonii.
Am gasit in Obor o tanti vanzatoare de pesti (si crescatoare

) binevoitoare, de la care am tot cumparat eu ce am momentan prin acvariu si careia i-am propus sa ii dau toti ceilalti pesti ai mei in afara de cei 7 neoni si sa imi aduca la schimb niste neoni rosii si cred ca si verzi si inca ceva dar nu stiu ce inca ... tot din clasa Characidae. Nu am vazut pana acum in Obor neoni de alta culoare in afara de aia normai si cei negrii. Ea mi-a zis ca are acasa si alte culori dar nu ii aduce in obor pentru ca sunt destul de scumpi si nu ii cumpara lumea. Ii aduce doar pe comanda. Daca mai cauta cineva neoni rosii ...

va trimit eu la "tanti"

.
As vrea sa pun cca. 15 neoni (rosii si verzi) si inca vreo 10 pesti dintr-un alt CARD dar nu stiu ce s-ar vedea bine pe langa neoni. In afara de Rasbora pe care ii stiu ... si in lipsa de altceva cred ca o sa pun un card din acestia. Ma sfatuiti voi altceva in afara de Rasbora????
Pentru plante as vrea si eu ceva fertilizator ca sa fie si ele mai viu colorate ... si sa creasca mai mult

unele din ele la mine au o tenta galbuie (verde-galbui) ... nu le-am pus nimic pana acum in apa ... tot tanti vanzatoarea mi-a recomandat de la TETRA ceva ...