[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Adaptare butelie O2 pentru uz CO2  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
Sorin_rec
Junior member
[Avatar]

IP:

Am facut rost de o buteloe de oxigen si am fost sa o incarc.
Butelia are 2.7l cred asa scrie pe ea dar au bagat in ea 1.5l.
Cand m-am dus sa intreb daca incarca butelii cu CO2 au spus din start ca vor sa vada butelia .nu merge in orice butelie bagat CO2.
Bun le zic ca este de O ,o aduc si spun ca este mai buna.
Bun,intreb de reductor si spun ca nu se potriveste decat cel de O(208 RON).
Intrebareaca montez un reductor de O se vor mai potrivi acele electrovalve pentru controlul impulsurilorr?

Vreau incet incet sa achizitionez si un PH controler...
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Sorin_rec wrote:intreb de reductor si spun ca nu se potriveste decat cel de O
Incearca sa schimbi robinetu' buteliei cu unu' pentru CO2 sa poti folosi regulator de CO2 pentru acvarii. Nu e mult mai scump decit ala de oxigen - 208 RON .

Sorin_rec wrote:Daca montez un reductor de O se vor mai potrivi acele electrovalve pentru controlul impulsurilorr?
Electrovalva se pune pe furtun (intrerupe furtunu), n-are cum sa nu se potriveasca.
Sa fii atent la ce presiune lucreaza electrovalva. Adica regulatoru tau de presiune sa furnizeze aceeasi presiune (sau mai mica) decit presiunea maxima a electrovalvei.

Poze: smilie ... Poze cu plante
lukaboy
Senior member
[Avatar]

IP:

incet incet ma conving ca o solutie profi poate fi, pe termen mediu - lung, mai eficienta si chiar mai ieftina decat o carpaceala. De ce? pentru ca nenea aia care fac stiinta din numaratorul de bule si din reductorul potrivit la butelia potrivita au descoperit secretul( si nu e loc de nici o ghilimea...) instalatiei de CO2. Secret pe care il vand cu niste bani, asta e economie de piata!

Sunt de acord ca e mai usor de scos din buzunar cate 100-200 RON, da la final se va trece tot pe profi si toti banii astia unt dati in vant. Nu vreau sa stric postul omului, asa ca scuze de interventie.

http://www.seachem.ro
[Email]
Sorin_rec
Junior member
[Avatar]

IP:

Nu ai cum sa strici postul e stricat de mult ..doar e la cumparari.
Mutam discutia la Atelier (DIY) & Hardware
Alex
Administrator
[Avatar]

IP:

Sorin_rec wrote:Nu ai cum sa strici postul e stricat de mult ..doar e la cumparari.
Mutam discutia la Atelier (DIY) & Hardware
Pai acuma scuza-ma dar cine l-a deviat al mai tare exact matale ai fost...pana atunci se discuta despre cumpararea unei butelii iar tu ai intors-o catre "maini dibace", nu altcineva.
Nu ne ramane decat sa continuati discutia la aceasta sectiune pe topicul "Nu e profi dar se incearca a fi un sistem de CO2"

SPUNE-MI CE "CODOI" AI CA SA-TI SPUN CINE ESTI

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: