[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Caridina sp. Red cristal  XML
Forum Index » Nevertebrate de apa dulce
Author Message
bilti
Senior member
[Avatar]

IP:

am cumparat crevetii astia si sunt curios daca are cineva sfaturi legate de ingrijirea si inmultirea lor. sunt diferente fata de cel red obisnuit?
pozele nu sunt de o calitate prea buna iar acvariul in care stau are cam 30 de litri, filtru intern resun si lumina de la doua becuri economice.

image
image
image

Acvariul meu
[Yahoo!]
Gabriel
<'))))<
[Avatar]

IP:

Cumva offtopic- de unde i-ai luat?
bilti
Senior member
[Avatar]

IP:

de la nemti.

Acvariul meu
[Yahoo!]
lukaboy
Senior member
[Avatar]

IP:

super "musculite", sa iti traiasca si sa se inmulteasca. Vrem si noi pui cand ai. Pentru astia merita un drum pana la TM

http://www.seachem.ro
[Email]
Intros
Senior member
[Avatar]

IP:

O sa mearga! Au cam aceleasi pretentii ca red cherry, dar ceva mai greu de reprodus fata de ei. Cu cat au benzile albe mai late, mai compacte (nu "pistruiati" cu alb), cu atat sunt cotati ca mai valorosi si mai frumosi. Sa-ti traiasca, sa te bucuri de ei!

Acei care cer minuni nu se indoiesc ca ei cer naturii intreruperea minunilor ei.
Alex
Administrator
[Avatar]

IP:

De regula scriu despre ce am avut sau ce am in acvariul meu...nu am sa-mi incalc acest principiu nici de data asta. Am citit multe despre ei pentru ca imi doream dupa experienta fericita pe care am avut-o cu Red Cherry, totusi este nefiresc din punctul meu de vedere sa fac un articol in care sa impartasesc lucruri pe care nu le-am trait eu.
Cum tu esti primul posesor pe care-l cunosc din Romania...zic ca esti mult mai indreptatit sa scrii cateva randuri dupa ce mai capeti experienta cu ei.
Te ajut insa in sensul ca iti recomand probabil cel mai autorizat site din Germania despre Crystal Red. de
Vezi sa nu faci gresala pe care au facut-o si altii. Daca reusesti cu ei incearca sa dai la cat mai multi. Asa am facut si eu cu Red Cherry...si acum se mai gasesc inca in Romania. In general cand se aduc specii noi e de preferat sa vorbesti cu mai multi...de aia imi pare rau ca nu am stiut ca intentionai sa iti cumperi. As fi pus si eu ceva bani pentru cateva exemplare. Da acuma e prea tarziu...vorbim discutii. Cand s-au adus creveti au adus Red Cherry si Tiger...Tigerul s-a pierdut si cum nu apucase sa fie raspandit la oameni care stiu ce-i aia reproducerea unui crevete si conditiile sale de crestere a disparut definitiv din Romania sau cel putin din Bucuresti.
Cu Red Cherry-ul norocul a fost ca a intrat pe mainile unora care au stiut ce-i cu el si acum am certitudinea ca daca vreau chiar daca ii pierd pe ai mei am de unde sa mai fac rost de altii...
Bafta si mai asteptam detalii

SPUNE-MI CE "CODOI" AI CA SA-TI SPUN CINE ESTI
bilti
Senior member
[Avatar]

IP:

Tiger am incercat sa aduc anul trecut dar au murit in timpul transportului.
O sa incerc sa-i inmultesc si sa-i impart printre acvaristii din Romania. Am 5 bucati din doua locatii diferite ca sa evit consagvinizarea pe cat se poate.
Cand i-am adus erau aproape transparenti datorita transportului dar, dupa o zi si-au recapatat culoarea. In acvariul respectiv am avut timp de vreo 2 luni un crevete din asta comun ca sa fiu sigur de parametrii apei. De atunci a naparlit ceea ce inseamna ca e OK.
O sa va tin la curent cu evolutia si, daca se inmultesc, o sa incerc sa fac o selectie dupa criteriul cercurilor albe.

Acvariul meu
[Yahoo!]
scarabeul1984
Member
[Avatar]

IP:

Presupun ca sti, dar eu tot tin sa iti spun ca au nevoie de temperaturi mai scazute, cica pe la 27 oC incep sa se inbolnaveasca si sa moara.
Aici gasesti cam tot ce poti sa afli despre acesti creveti si necesitatile lor.

Succes.

Watch where you're stepping : Thoughts are present .
[Yahoo!]
bilti
Senior member
[Avatar]

IP:

o fi? nu o fi?
pana la urma cred ca sunt oua. cam 5 bucati.

image

Acvariul meu
[Yahoo!]
g.g
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Cred ca sunt.

Just for fun!
www.REEF.ro
[WWW]

Forum Index » Nevertebrate de apa dulce