[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
pt apa din acvariu  XML
Forum Index » General info
Author Message
Antoniot
Senior member
[Avatar]

IP:

cateva picaturi de apa cu argint colonial se pare ca face minuni pt pestii din acvariu sau contra algelor nedorite si bacteriilor , parazitiilor etc

singurul lucru pe care l am folosit si mi a dat rezultatele dorite.

http://www.naturaplant.ro/produse/2595/Apa_cu_Argint_Coloidal

deci puteti s o folosit cu incredere pe mine m a scapat de probleme.
[Yahoo!]
hans
Senior member
[Avatar]

IP:

Tare. Folositi cu incredere panaceul universal !!!!
siliconu`
Senior member
[Avatar]

IP:

...si cica vindeca si gripa aviara si chiar si Sida...

clin uatar for iu, mai uait frend!
[Yahoo!]
Sorin_rec
Junior member
[Avatar]

IP:

Cea ce faceti voi este carcoteala,daca ziceti ca nu este buna ideia specificati si de ce,corect?
siliconu`
Senior member
[Avatar]

IP:

Sorin_rec wrote:Cea ce faceti voi este carcoteala,daca ziceti ca nu este buna ideia specificati si de ce,corect?

Noi n-am zis ca nu e buna ideea (cu doi de "e").Dimpotriva, alaturi de cernoziomul de Baragan se inscrie in luminoasa galerie de aur a valorilor acvaristice nationale.

clin uatar for iu, mai uait frend!
[Yahoo!]
lukaboy
Senior member
[Avatar]

IP:

siliconu` wrote:
Sorin_rec wrote:Cea ce faceti voi este carcoteala,daca ziceti ca nu este buna ideia specificati si de ce,corect?

Noi n-am zis ca nu e buna ideea (cu doi de "e").Dimpotriva, alaturi de cernoziomul de Baragan se inscrie in luminoasa galerie de aur a valorilor acvaristice nationale.

Si ar mai fi si pamantul de musuroi proaspat de cartitza pentru substrat. De asemenea, de mare traire nationala este mult prea putin folositul praf de copt pentru inlocuirea cu succes a pH controllerelor.

Iarta-ma Antonio, nu m-am putut abtine

http://www.seachem.ro
[Email]
Alex
Administrator
[Avatar]

IP:

Nu sorinache tata, ceea ce faceau ei nu era carcoteala, in schimb sa spui ca un produs care nu este dedicat acvaristicii este panaceul universal a atator probleme din acvaristica este diletantism.
Ca sa mai spui ca se mai pupa cu una cu alta mai inteleg...da` acum sa zici ca-i bun si la combaterea algelor nedorite, bacteriilor , parazitiilor este altceva...(oricum exprimare ce poate starneste zambete si este generala atat de generala incat a fost bine interpretata de catre hans drept panaceu)
Sunt si eu curios asa de parexemplu cum deceleza "minunea" intre algele nedorite si cele dorite , sau bacterii....

Ma opresc aici cu aceasta discutie ca sa fiu finutz, daca vrei documentare vezi ca s-a mai discutat pe forum despre avantajele/ neajunsurile folosirii argintului in acvaristica...stiu ca discutia ajunsese sa bata bine de tot in ezoteric p`atunci...apa sfintita alea alea .
Pe vremea aia lumea inca mai stia de gluma si mai puteam sa mai explicam pe indelete...au venit apoi tot felul de destepti care fie ca nu cunosteau subiectele legate de pesti dar le placea sa se contrazica orbeste si intentionat, fie minteau de inghetau apele`n acvarii si uite asa ne-a stat rasu`n gat...la toti...si noua ca ne-au stricat atmosfera(probabil ca asta au urmarit smilie ) si lor ca au zburat cu tot cu metodele lor celebre pe alte forumuri.

Asadar ca sa nu starnim iarasi polemici interminabile pro sau contra si nici sa se supere lumea o sa inchid topicul lasand pe fiecare sa testeze solutia minune daca doreste pe cont propriu daca considera de cuvinta, atragand atentia ca ea nu reprezinta o solutie recomandata de catre forumul nostru.
In felul asta incerc sa nu-l supar pe Antoniot, nici tie sa nu-ti zdruncin credinta si pasiunea pentru experiment dar nici sa alimentez paginile forumului cu informatii indoielnice demne de emisiunea True or False

Multumim pentru intelegere.

lukaboy wrote:De asemenea, de mare traire nationala este mult prea putin folositul praf de copt pentru inlocuirea cu succes a pH controllerelor.
Sa mor daca o aflasem pe asta...desi eu sunt colectionar de astfel de indicatii pretioase. Vizitez cand mai sunt atentionat periodic de cate un coleg un alt forum, ca sa ma pun la punct cu noutatile in domeniu rostite direct de la sursa si sa-mi binedispun ziua ...acum ca "sursa" nu-mi mai este mai este la indemana...dar totusi asta cu prafu de copt zau ca mi-a scapat.
Imi este atat de utila informatia acum in aceasta perioada de restriste, pana la achizitionarea noului controller incat nici nu realizezi ce bine mi-a picat

SPUNE-MI CE "CODOI" AI CA SA-TI SPUN CINE ESTI

Forum Index » General info
Go to: