[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Deformare gupy  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
cr1st1an
Membru de baza

IP:

Unuia din gupy i-a aparut o deformare in partea de jos.
Aveti idee care e problema?
[Thumb - 20180821_174305.jpg]

cr1st1an
Membru de baza

IP:

Mi-a zis o colega care se pricepe mai bine decat mine ca arata asa din cauza ca a mancat prea mult.
E posibil?
paradoxx
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Da,doar ca mi se pare a avea si coada ciupita/ciuntita/incompleta,ceea ce ae putea arata si altceva in afara de prea multa mancare,care apropo,poate ucide pestii atat prin cantitatea ingerata caci sunt niste halapi cat si prin acumularea de mancare in acvariu ce mai tarziu mucegaieste si strica apa. 1 data,MAXIM DE 2 ORI hranesti viviparii pe zi

This message was edited 1 time. Last update was at 22/08/2018 18:18:55

Sunt Mandru ca sunt SUMA DEFECTELOR MELE 1488
[Email] [Yahoo!]
cr1st1an
Membru de baza

IP:

paradoxx wrote:Da,doar ca mi se pare a avea si coada ciupita/ciuntita/incompleta,ceea ce ae putea arata si altceva in afara de prea multa mancare,care apropo,poate ucide pestii atat prin cantitatea ingerata caci sunt niste halapi cat si prin acumularea de mancare in acvariu ce mai tarziu mucegaieste si strica apa. 1 data,MAXIM DE 2 ORI hranesti viviparii pe zi

Toti guppy mei au cozile asa. Ceilalti doi le au aproape franjuri.
Doar de doua ori pe zi hranesc dar s-ar putea sa le dau prea mult. Guppy sunt lacomi si sar pe mancare si mi se pare ca celorlalti nu le mai mai ramane.
Mai am in acvariu neoni, tetra diamond (care in ultima vreme nu prea mai sar pe mancare) si bineinteles niste sanitari.

This message was edited 1 time. Last update was at 22/08/2018 18:40:30

paradoxx
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Nu e problema daca nu apuca toti din prima zi,pestii pot sta pana la 3 saptamani maxim 4 in functie de marime fara mancare,plus ca fomistii sar prima data la mancare,deci de indata ce ii roadw stomacul agresiv,vor face practic prin rotatie saritura la mancare ^^

Sunt Mandru ca sunt SUMA DEFECTELOR MELE 1488
[Email] [Yahoo!]
cr1st1an
Membru de baza

IP:

paradoxx wrote:Nu e problema daca nu apuca toti din prima zi,pestii pot sta pana la 3 saptamani maxim 4 in functie de marime fara mancare,plus ca fomistii sar prima data la mancare,deci de indata ce ii roadw stomacul agresiv,vor face practic prin rotatie saritura la mancare ^^

Ok, am inteles.
Am observat acea diformitate pentru ca acel guppy sta mai tot timpul ascuns intr-un colt in partea de sus a acvariului dupa spraybar.
Si acum tot acolo e.

[Thumb - 20180824_124143.jpg]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: