[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Probleme flux CO2  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
Dr Nano
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut,
Am scris si in jurnalul setup ului, dar ma gandesc ca cineva imi va da un raspuns mai rapid aici. Sistemul meu CO2 e un Dennerle Primus Special Edition (adica cu electrovalva inclusa). Am incercat sa cresc presiunea din valva cu ac. Totusi nu reusesc sa obtin un flux continuu de CO2. Incercarile le-am facut cu furtunul de la redactor introdus direct in apa ptr a bypassa celelalte piese si evita un rezultat fals negative. Asadar la redactor ar fi problema. Din cate stiu valvele cu ac sunt presetate si ar trebui sa functioneze cu reglajul din fabrica. Care ar putea fi solutia?

Nano Habtat 35

Puffers' Island 30
Deliabiba
Member

IP:

- valva cu ac te ajuta in reglarea fina adica a bulelor pe secunda - nu cred ca ar trebui sa fie reglata din fabrica - o deschizi in functie de cate bule/sec ai nevoie.
- exista o posibilitate ca valva cu ac sa fie defecta si sa nu iti mentina un debit constant de bule chiar daca presiunea de intrare este constanta - am patit-o si eu
- o alta problema ar putea sa fie de la regulator care este posibil sa aiva diafragma defecta si din acea cauza nu iti mentine un flux constant - regulatorul ar trebui sa fie reglat din fabrica la o presiune de 3 bar (de obicei)

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: