[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Inmultire plante  XML
Forum Index » Plante de acvariu
Author Message
StarXi
Member

IP:

inca nu stiu secretul la inmultirea plantelor.
Cum se face acest lucru ?
multumesc.

Galeria foto completa.
Galeria locala.
[WWW] [Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Care plante :paperbag: ?

Poze: smilie ... Poze cu plante
siliconu`
Senior member
[Avatar]

IP:

Ca sa nu mai deschid alt topic.Inca nu stiu cum se inmultesc pestii.Cum se inmultesc pestii, domnule?

clin uatar for iu, mai uait frend!
[Yahoo!]
Alex
Administrator
[Avatar]

IP:

Faraoane da-i mai bine`n rezumat secretul aparitiei vietii pe Pamant, Galaxie ,Univers ...ce sa ne mai aburim cu plante/pesti alea-alea...
As prefera o abordare ezoterica corespunzatoare pregatirii si functiei prestate conform titulaturii (banuiesc ca la tine`n cartea de munca scrie faraon ...deci cred ca le stii pe toate).

Aaa si sa nu uit sa fiu politicos: cu placere

SPUNE-MI CE "CODOI" AI CA SA-TI SPUN CINE ESTI
Kiwi
Junior member
[Avatar]

IP:

Cum se face acest lucru ?

O cină romantică sub clar de tub fluorescent.

Aspru...
[Email]
StarXi
Member

IP:

E... asa-i romanul.
daca stiti cum se inmulteste o anume planta (la alegere: Echinodorus, Ludwigia, Vesicularia) scrieti frate daca nu.... faceti pe shmecherii. Si cica de ce suntem (noi ca natiune) unde suntem ?!?

Galeria foto completa.
Galeria locala.
[WWW] [Yahoo!]
Lazar Ginel
Ogar batran
[Avatar]

IP:

Draga ,Starxi ,trebuia sa faci o precizare la ce anumite plante te referi
Inmultirea lor depinde de la familii diferite de plante
Asa ca precizeaza la ce te referi Si cu respect am sa i-ti spun ce si cum
O zi buna si sanatate

Ogar batrin dar.... cu miros fin
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

siliconu` wrote:Ca sa nu mai deschid alt topic.Inca nu stiu cum se inmultesc pestii.Cum se inmultesc pestii, domnule?

Cu sila. Adica obligat fortat. Nu vor, le pui catuse. Asta pina prind "gustul", ca dupa aia nu mai ai treaba. :sic:

Ia nu va mai tot prostiti atita si cititi articolele de pe site, ca nu e mare efort intelectual.
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Kiwi wrote:O cina romantica sub clar de tub fluorescent.

StarXi wrote:E... asa-i romanul.
Numa' cind e fericit.

StarXi wrote:daca stiti cum se inmulteste o anume planta (la alegere: Echinodorus, Ludwigia, Vesicularia) scrieti frate daca nu.... faceti pe shmecherii.
Pentru ca facem pe smecherii inseamna ca nu stim cum se inmultesc Echinodorus, Ludwigia, Vesicularia ?

Degeaba te superi pe noi, ai primit raspunsuri exact pe masura intrebarii tale.
Periodic avem nevoie de asa ceva si rabufnim ca-n topicu' melcului ucigas .......

Poze: smilie ... Poze cu plante
Alex
Administrator
[Avatar]

IP:

StarXi wrote:.... faceti pe shmecherii

Don` inginer, şmecher ie matale ca nu stiu cum ai trecut de botanica elemetara din scoala unde ti se preda secretul la inmultirea plantelor.

Filozofiile ieftine despre romani si natiune par cu atat mai hilare cand vin din gura ta in acest context.
Cat despre faptul ca ai categorist la gramada cativa membrii fie ei admini sau nu, drept şmecheri...iti arat spre aprofundare articolul 2.2 Respectati userii acestui forum si folositi un limbaj civilizat din Regulament.
Puteam sa iti dau un :ycard: ...si terminam discutia.
Eu te avertizez doar ca a doua oara nu mai scapi ci zbori direct fara niciun comentariu. Nu te mai obosi atunci sa te intrebi cine ti-a facut-o si de ce ...poti sa te duci direct pe un alt forum si sa te plangi drept tradat din dragoste ca de iarta-ma, pe aici, nu mai are sens.

Te-am pupat smechereste si can` mai ai nelamuriri existentiale pune mana pe o carte inainte sa ne beşteleşti pe noi....sau poate iti foloseste acest LINK.
Apropos vezi ca exista (un link pe net) din programa clasele I-VIII al unei profesoare de la Scoala din Falticeni, niste aspecte tare interesante despre propagarea plantelor acvatice.
Bafta, nu e niciodata prea tarziu ca sa absolvim clasa a VIII a.

SPUNE-MI CE "CODOI" AI CA SA-TI SPUN CINE ESTI
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Sandu wrote: .... Puteam sa iti dau un :ycard: ...si terminam discutia.

Lasa ca sunt eu mai generoasa. :redcard:... cu dragoste... Nu de alta, dar mi s-a luat de neghiobiile tale. smilie Oi fi copil, oi fi ditamai omul, nu ma intereseaza. Nesimtirea si impertinenta ta pe acest forum au luat sfirsit. Exista alte forumuri dotate cu din astia ca tine - pentru intelectuali adevarati :sic: - asa ca spor la cautare si dat in stamba.
Sandu wrote: ....sau poate iti foloseste acest LINK.

...nu-i foloseste...pe pariu...

Forum Index » Plante de acvariu
Go to: