[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Date despre Lagarosiphon madagascariensis  XML
Forum Index » Plante de acvariu
Author Message
lavi_tm
Junior member
[Avatar]

IP:

Salut, stie cineva ce diferenta e intre Lagarosiphon madagascariensis si Najas guadelupensis ? Eu (cred) ca o detin pe prima, cu toate ca din pozele si datele pe care le am nu pot fi chiar sigura, mie-mi par cam la fel. Stiti ceva in special despre prima?
Stiu doar ca nu e pretentioasa la lumina si creste repede(stiu din experienta) , am ajuns de la 3 ramurele, la un ghemotoc de marimea unei mingi de fotbal intr-o luna.
lavi_tm
Junior member
[Avatar]

IP:

Ups....inca nu am poze, dar sper pe maine sa ajung sa fac.
Voi reveni in curand cu poze.
lavi_tm
Junior member
[Avatar]

IP:

Planta e aceasta http://www.acvariu.ro/coppermine/displayimage.php?album=random&cat=12531&pos=-5749
Se rupe foarte usor insa nu e deloc aspra la pipait.
Intros
Senior member
[Avatar]

IP:

Nu prea seamana cu Lagarosiphon, care e mai mult tija si mai pufoasa ca sa zic asa; din ce vad pare si cu ramnificatii de tulpina si f prolifica, mai degraba Najas dar aduce si cu Potamogeton gayi, dar sincer nu pot fi foarte sigur.

Acei care cer minuni nu se indoiesc ca ei cer naturii intreruperea minunilor ei.
lavi_tm
Junior member
[Avatar]

IP:

Planta asta intradevar are punctaj minim la desime/fir. La "gramada" arata insa destul de bine .
Si...da, prezinta ramificatii de tulpina, insa la cat e de sensibila nu am nici una cu o lungime mai mare de 30 cm.
Intreb pt cunostinta mea.....fiind o planta plutitoare sa-i zic asa, nu ar trebuii sa aibe mici firicele ca radacinile pe tulpina?

Forum Index » Plante de acvariu
Go to: