[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
salutare  XML
Forum Index » Cyprinidae
Author Message
cotty
Junior member

IP:

am o problema cu un caras ,are un ochi unflat iesit din orbita putin si este si rosu in jurul ochiului.Putetzi sa imi spunetzi daca este vorba despre vreo boala sau este batut de ceilaltzi 3 carasi din acvariu.Acavriu este de 100 de l si am 4 carasi in el din care unul este mai mare aproape dublu fata de ceilaltzi 3.

just interested
[Email]
alina_g
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Ai grija ca apa sa fie foarte curata pentru ca rana sa nu se infecteze. Pune in apa cateva picaturi de albastru de metil. Ofera-le hrana de buna calitate. Daca respecti toate aceste lucruri, se va rezolva de la sine.
[Yahoo!]
GeorgeT
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Daca ne-ai spune mai multe, poate ar fi mai simplu ajutorul. Cat de mari sunt carasii (sau daca stii ce varsta au)? Ce fel de carasi sunt (asta ar fi cel mai important lucru de spus)? Ce pesti mai ai in acvariu pe langa carasi? De cat timp ii ai? Ce altceva mai ai in acvariu - ma refer la pietre ascutie sau...?!? E apatic carasul sau vioi? De cat timp a aparut problema? Ai facut deja ceva tratament pentru el?
Vezi ca carasii nu sunt pesti care sa se bata intre ei. Cauza este in alta parte, si ca in orice problema trebuie mai intai sa identifici cauza, si nu sa rezolvi doar efectul. Pentru ca altfel va aparea din noi.

Daca o pasarica ti-a soptit ceva.....atunci inseamna ca ai inebunit pentru ca pasarelele nu vorbesc !!
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Cyprinidae
Go to: