[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Acvariu de vanzare (Iasi)  XML
Forum Index » Vanzari
Author Message
MihaiCalin
Membru de baza

IP:

Vand acvariu, 115/50/50 cm, sticla de 10 mm, capac de sticla cu o parte culisanta, pret 1,7 mil. Pentru Iasi transportul este gratuit.
[Email] [Yahoo!]
aripel
Member

IP:

ai posibilitate de transport in bucuresti?..si dac ada cat ar urca pretul la acvariu?
merci mult

aripel is here
MihaiCalin
Membru de baza

IP:

sincer nu stiu cu ce asi putea trimite bazinu pana in Bucuresti...o sa ma interesez...daca aflu zic....poate dai tu o sugestie ceva...
[Email] [Yahoo!]
aripel
Member

IP:

ok ma gandesc si eu..acum nu stiu nicio solutie
dar gandeste-te si tu si spune-mi.
merci

aripel is here
LooSeR
Senior member
[Avatar]

IP:

Pe autocar ! pus bine in polistiren expandat sau burete ... ! "spaga" la sofer .. si multe rugaciuni.

Succes

Vand Pui vijla maghiar ! Pt detalii PM !
[WWW] [Yahoo!] [MSN]
aripel
Member

IP:

LooSeR wrote:Pe autocar ! pus bine in polistiren expandat sau burete ... ! "spaga" la sofer .. si multe rugaciuni.

Succes

ar putea merge...stie cineva?..a mai trimis cineva asa?..merge?..cat costa?....
cam multe intrebari..

aripel is here
fish_lover
Member

IP:

se poate pune si untr-un microbuz cu ruta iasi-bucuresti ....ajung mult mai repede decat printr-un serviciu de curierat ,numai ca trebuie asteptat pachetul la destinatie ,adica unde opreste microbuzul(autogara probabil )

WELCOME to FISH land
[Email] [Yahoo!]
Maryan23m
Junior member

IP:

"se poate pune si untr-un microbuz cu ruta iasi-bucuresti ....ajung mult mai repede decat printr-un serviciu de curierat ,numai ca trebuie asteptat pachetul la destinatie ,adica unde opreste microbuzul(autogara probabil )"
Nu te supara tu ai ridicat pana acum un acvariu ca ala ajunge la destinatar poate intr-o cutie
aripel
Member

IP:

Maryan23m wrote:"se poate pune si untr-un microbuz cu ruta iasi-bucuresti ....ajung mult mai repede decat printr-un serviciu de curierat ,numai ca trebuie asteptat pachetul la destinatie ,adica unde opreste microbuzul(autogara probabil )"
Nu te supara tu ai ridicat pana acum un acvariu ca ala ajunge la destinatar poate intr-o cutie

din pacate are dreptate..este destul de greu, ca sa nu mai spun maaaaare....de pus intr-un microbuz sau autocar de transport de oameni...
alt idei?

aripel is here
MihaiCalin
Membru de baza

IP:

Astia de la tren nu au si vagon de bagaje?...parca
[Email] [Yahoo!]
LooSeR
Senior member
[Avatar]

IP:

Pai pe autocar ! se pune pe centru si vafi acoperit de bagaje ! Daca nu ati vazut un autocar are mai multe compartimente pt bagaje !.
Treb intrebat oricum. ! Mai puteti trimite cu cargus dar la un acvariu dinasta cred ca iti cere in jur de .. 5- 6 milioane transport,
Cel mai bine aripel o tura pana acolo

Vand Pui vijla maghiar ! Pt detalii PM !
[WWW] [Yahoo!] [MSN]
kata
Member
[Avatar]

IP:

Am trimis recent un acvariu de 100/h50/40 de la Tg. Neamt la Braila prin Cargus (sper sa nu se considere publicitate) cu plata ramburs. Cost total transport 112 Ron, pret in care au fost incluse asigurare si taxe ramburs. Greutate totala a coletului a ajuns la 130 kg.
Conditie obligatorie ca sa preia colete de genul asta: cutie din lemn (eu am facut-o din pal nemelaminat) captusita cu polistiren de 2 cm. In acvariu am pus toate accesoriile si hartie din greu sa nu aiba "joc".
Coletul a ajuns intact la destinatie (cu livrare la usa).

"Sunt prea sarac sa-mi permit lucruri ieftine!"
[Email] [Yahoo!]
axy
Junior member

IP:

daca veti cauta o alta modalitate de plata , pretul va scadea cu cateva sute de mii
[Yahoo!]
MihaiCalin
Membru de baza

IP:

Acuma sincer...eu stiu ca atat te costa sticla...mai pui 150 si-ti iei un tub de silicon si-ti faci bazinu asta acolo...acuma nu ca nu asi vrea eu sa-mi vand bazinul ...da cata bataie de cap...
[Email] [Yahoo!]
aripel
Member

IP:

MihaiCalin wrote:Acuma sincer...eu stiu ca atat te costa sticla...mai pui 150 si-ti iei un tub de silicon si-ti faci bazinu asta acolo...acuma nu ca nu asi vrea eu sa-mi vand bazinul ...da cata bataie de cap...

...da stiu....asa cred si eu....merci oricum!

aripel is here

Forum Index » Vanzari
Go to: