Daca exista un topic similar va rog sa mutati acolo ce scriu, dar nu am gasit alt topic pe aceasta tema.
Ma gandeam sa scriem experientele noastre pozitive sau negative cu diferite variante de transport.
- Tren - am trimis de 2 ori vietuioare si au ajuns cu bine
- Microbuz - am trimis de 5-6 ori vietuitoare si produse si am avut o pierdere
-Fan Courier

- dezamagire totala
Am chemat ieri curierul sa ia un colet pana in ora 16:00. Azi dimineata ma suna destinatarul sa imi spuna ca nu a plecat coletul din Bucuresti. Sun la Fan Courier de cateva ori in cateva ore si tot ma plimba ca e deteriorat coletul, dar nu se stie de ce si nici nu stiau unde era, daca in depozit sau pe drum. Pana la urma ca e in Stefanesti si ca pot veni sa il iau. Pana la urma coletul care continea si un recipient cu apa si o anemona fusese tinut cu capul in jos desi era plin de sageti cu markerul care indicau care e partea de sus.
Scria si fragil si degeaba.
A trebuit sa merg dupa colet si le-am facut si plangere desi e inutila ca ei se spala pe maini ca nu sunt raspunzatori pentru fiinte vii sau lichide. Ca doar asa scrie pe site.
Anemona era fara apa. Coletul tot invers l-am gasit, dar din fericire a supravietuit.
In concluzie nu recomand si nici nu mai trimit nimic cu ei.