[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Vand acvariu 200l  XML
Forum Index » Vanzari
Author Message
gmanea
Member

IP:

Salut,

Din motive de spatiu si finantare pentru viitorul marin sunt nevoit sa vand urmatorul sistem:
- Acvariu 200l, 100x40x50 cm de la Hornbach, sticla de 8mm cu intarituri longitudinale, il am cam de 5-6 ani, nu are zgarieturi vizibile.
- Masa acvariu tot de la Hornbach (culoare maro mahon).
- Filtru JBL CristalProfi E1500 (cu noul sistem de etansare, fara garnitura de cauciuc interioara; are garnitura exterioara schimbata; cu furtune si tur/retur Eheim, cele verzi).
- Filtru UV JBL 5W.
- Lampa Hailea 2x39W, cu tuburi Giesemann, au cam 8 luni, 10 ore/zi; driver-ul original a fost schimbat cu unul profi cu preincalzire filamente; nu mai are in schimb protectia de policarbonat pentru stropi.
- Priza programabila pentru lumina.
- Hranitor Hydor.

Pret: 1500 RON.

Deoarece renunt momentan la plantate, ofer ca bonus cumparatorului tot ce am strans prin magazie:
- Sistem CO2: butelii (1x500g, 1x2Kg, 1x10Kg; au revizia expirata, stiu ca cei ce se ocupa cu umplelea lor fac si revizie), reductor JBL (cu doua manometre), controler PH Dupla, Sonda PH Dupla (utilizata cateva luni in acvariul marin, este pastrata in solutie de depozitare cam de 6 luni; am si solutiile de calibrare), numarator bule, difuzor CO2 "splirala" JBL (cu extensie).
- Lampa Hailea 1x150W Halide si 2x24W T5 (cu bec MH pentru plantate 6500K; a functionat cred ca undeva la 1 an/6 ore/zi, nu mai tin minte exact);
Toate sunt(sau erau mai bine zis) perfect functionale, nu le-am mai utilizat de cativa ani, de cand am renuntat la gazon si am trecut la marin.

Acum traiesc in acvariu 2 pleco si doi cory; asta e casa lor de cand erau mici (un cory este nascut aici). As fi foarte impacat daca cel ce cumpara acvariu poate sa-i ia si pe ei.
Substratul este din pietris 2-3mm (tot Hornbach), populat cu melci de substrat (destul de multi).

Din lipsa de timp nu pot trimite prin curier, pot insa sa ofer transport pe ruta Targoviste-Bucuresti, doar sa discutam inainte (in cazul in care se doreste si populatia de bacterii din substrat/medii filtrante, pentru o ciclare rapida, sa stiu cum curat/impachetez!).

Multumesc,
Gabi.
[Thumb - Optimized-20170815_183508.jpg]

[Thumb - Optimized-20170815_183523.jpg]

[Thumb - Optimized-20170815_184033.jpg]

[Yahoo!]

Forum Index » Vanzari
Go to: