Pai normal, dupa ce s-a ridicat "ceata mare" se vede si rezultatul!
Arata bine, felicitari! Pentru un acvariu cu carasi, limpezimea apei mi se pare cea mai tare!
Daca as putea cumpara timp ... as fi cel mai sarac om de pe fata Pamintului!
Multam.
Urmatorii pasi:
- un Eheim 1200 xl plin cu Matrix sau siporax (va fi în paralel cu JBL)
- inca vreo 2-3 anubias
- schimbat substratul
- schimbat decoruri din spatele acvariului.
Probabil, la anul, un alt borcan de minim 500 l iar actualul acvariu facut sump. Asta depinde de cum îmi pacalesc consoarta. Nu acvariul ar fi problema ci demolarile prin casa pentru apa si scurgere. Plus un mic amanunt: mutarea unui calorifer de 2,5 m
Am eu un tirnacop vechi prin magazie, da un PM cind te apuci de demolare!
La 1200 XLT m-am oprit si eu. Pare OK si are mult spatiu pentru mediile de filtrare.
In plus, te scapa de grija incalzitorului, un element in minus atirnat prin acvariu.
Daca as putea cumpara timp ... as fi cel mai sarac om de pe fata Pamintului!
Silviu Man wrote: Am eu un tirnacop vechi prin magazie, da un PM cind te apuci de demolare!
La 1200 XLT m-am oprit si eu. Pare OK si are mult spatiu pentru mediile de filtrare.
In plus, te scapa de grija incalzitorului, un element in minus atirnat prin acvariu.
Parca nu s-ar justifica pretul in plus la cel XLT. Ma mai gandesc, nu stiu ce sa zic.
Salutare si bine v-am regasit dupa ceva ceva absenta din partea mea.
La doi ani dupa videoclipul din primul post. Daaaaa, stiu ca pare un deja vu dar zau ca e filmat azi PS: cel auriu cu ochii bulbucati este cel negru din primul video
IP:
la mine a ramas la fel BLAK MOOR... burta i s-a albit..celalalt voalat se pare ca ai plac bulele de aer.. a tras pe nas o tura? e fain bazinu.. imi place
se pare ca a inceput si la tine problema cu algele... am vazut frunze de anubias negre pe margine.. cauta sa scapi de ele.. e greu cu carasii ca nu poti sa ai plante cu crestere rapida... si , esti predispus la alge
This message was edited 1 time. Last update was at 17/08/2019 15:34:19
Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa se intimple