sclau89 wrote:Las ca nu o sa iasa chiar asa rau, si eu am refacut unul din acvarii pe care il aveam de cand eram copil, doar tupeu si informatie trebuie

!
ai facut testele de apa sa vezi cum stai?,temperatura apei care e?,carasii sunt pesti de apa rece,max 23C.. rezista si la mai mult dar vezi sa nu faci ciorba pe caldurile astea.Ce tip de teste ai.. cela allin on nu sunt bune.. au o marja de eroare mult prea mare.. le poti folosi sa vezi daca sunt schimbari precizia valorilor e......
Daca ai Nitratii mari la sursa de apa eu te sfatuiesc sa nu mai faci combinatia cu apa distilata... asta e punctul meu de vedere..Eu am la fel,valoare mare a nitratilor in apa de la sursa e in jur de 30ml/l.si reusesc sa tin apa stabila prin schimburi de apa mai dese, adica la 3 zile 25% din volumul bazinului.Apa sa fie lasata la declorinat 24 h.Schimburile de apa ma ajuta si sa tin apa la o temperatura de 23-34 C pe caldurile astea...bine am si ventilatoare pe capac
Eu zic ca e maoi bine sa faci schimburi mai dese decit combinatii de apa.. daca nu ai apa osmozata... adica trecuta prin filtru de osmoza