[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Problema schimb apa si acvariu "nou"  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Silviu Man
Aqua Man
[Avatar]

IP:

n3bunyky wrote:
Porcu wrote:
n3bunyky wrote:bine voi face un topic nou ca sa fii tu multumit

Crearea unui topic nou e o idee buna, asa functioneaza forumul . Daca nu respectam niste reguli simple care tin de organizare ajungem la haos.

ma ajuta si pe mine cineva cu creearea unui nou topic???? chiar nu reusesc sa gasesc sectiuneaaceasta

Scrie sus : "Coltul Incepatorului"!

Daca as putea cumpara timp ... as fi cel mai sarac om de pe fata Pamintului!

O Gradina Nano - The Worship of the Stones - What Dreams May Come - Un nano ... Literati

In lucru : Wabi Kusa - Dutch Style by Rodo si Silviu
Si una off-forum : Viata grea, de acvarist familist
[Email]
n3bunyky
Junior member

IP:

Silviu Man wrote:
n3bunyky wrote:
Porcu wrote:

Crearea unui topic nou e o idee buna, asa functioneaza forumul . Daca nu respectam niste reguli simple care tin de organizare ajungem la haos.

ma ajuta si pe mine cineva cu creearea unui nou topic???? chiar nu reusesc sa gasesc sectiuneaaceasta

imi faci un screen ca nu vad nicaeri... daca poti .ms mult

NU TE PUNE CU POSTU CA ARE MINTEA ODIHNITA
[Email]
adrian09
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

n3bunyky wrote:
Silviu Man wrote:
n3bunyky wrote:
Porcu wrote:

imi faci un screen ca nu vad nicaeri... daca poti .ms mult

intri pe site,dai clic pe forum index (stanga sus, deasupra bandei albastre).In lista vei gasi "Coltul incepatorului" la care dai clic.dupa asta ,te uiti la fel, in stanga ,deasupra bandei albastre si vei gasi NEW TOPIC.Dai clic si iti va aparea un tabel unde in prima casuta vei scrie numele topicului si apoi .. problema

Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa se intimple
[Email]
adrian09
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

sclau89 wrote:Las ca nu o sa iasa chiar asa rau, si eu am refacut unul din acvarii pe care il aveam de cand eram copil, doar tupeu si informatie trebuie !

ai facut testele de apa sa vezi cum stai?,temperatura apei care e?,carasii sunt pesti de apa rece,max 23C.. rezista si la mai mult dar vezi sa nu faci ciorba pe caldurile astea.Ce tip de teste ai.. cela allin on nu sunt bune.. au o marja de eroare mult prea mare.. le poti folosi sa vezi daca sunt schimbari precizia valorilor e......
Daca ai Nitratii mari la sursa de apa eu te sfatuiesc sa nu mai faci combinatia cu apa distilata... asta e punctul meu de vedere..Eu am la fel,valoare mare a nitratilor in apa de la sursa e in jur de 30ml/l.si reusesc sa tin apa stabila prin schimburi de apa mai dese, adica la 3 zile 25% din volumul bazinului.Apa sa fie lasata la declorinat 24 h.Schimburile de apa ma ajuta si sa tin apa la o temperatura de 23-34 C pe caldurile astea...bine am si ventilatoare pe capac
Eu zic ca e maoi bine sa faci schimburi mai dese decit combinatii de apa.. daca nu ai apa osmozata... adica trecuta prin filtru de osmoza

Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa se intimple
[Email]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: