[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Sisteme complete CO2  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Humbert
Aquamaster
[Avatar]

IP:

realmode wrote:Problema e ca nu au plantele care le doresc, CABOMBA au dar nu ELODEEA si multe altele, de unde imi recomanzi sa mai cumpar?

cabomba si elodeea sunt cele mai comune si cele mai ieftine plante de acvariu. poti sa le iei si din piata de la tine din oras, desi acum depinde, sa nu cumva sa iei si niste boli sau alge cu ele.
cred ca cel mai bine e sa le iei dintr-un petshop, daca are pesti ar trebui sa aiba si plantutele astea, cum spuneam sunt cele mai comune.

sau de pe forum, daca are cineva.

acum nu trebuie sa te cramponezi neaparat de cabomba si elodeea, eu ti le-am spus pt ca eu credeam ca sunt cele mai la indemana plante pt tine.

nu cred ca merita sa faci eforturi sa le gasesti sau sa dai multi bani pe ele, ca oricum le vei arunca probabil. ideea era sa iei niste plante ieftine si care sunt mari consumatoare de nutrienti.
daca nu gasesti, foloseste plantele pe care intentionezi sa le pastrezi in setup.

realmode
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Humbert wrote:sau de pe forum, daca are cineva.

Nimeni nu a raspuns la cererea mea de achizitie. Ce plante recomanzi care sa fie consumatori de nitrati?
Lucian
Administrator
[Avatar]

IP:

eu iti recomand Ceratopteris. Este rezistenta, creste repede deci consuma mult si poti sa nu o pui in susbstrat ci o lasi sa pluteasca daca nu te deranjeaza umbra pe care o va face.
Nu se poate sa nu gasesti acvaristi din Arad care sa te ajute sau sa nu gasesti pe acolo un magazin care sa nu aiba niste plante ieftine din cele indicate pana acum...

„Singurele lucruri care se intampla rapid intr-un acvariu sunt cele rele. Lucrurile bine facute se observa in timp si necesita rabdare, rabdare, rabdare...”
stefanp
Moderator

IP:

Si Heteranthera zosterifolia e o planta mare amatoare de nitrati si nu cu mari pretentii.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
Cosmin
Senior member
[Avatar]

IP:

Ceratophyllum Demersum creste si ea ca nebuna.

Cu Ceratopteris cornuta ai grija in prezenta melcilor Pomaceea,eu unul am numai frunze mancate,nici nu se mai dezvolta frumos.
In rest e o planta superba.

This message was edited 2 times. Last update was at 14/02/2013 19:25:03

Daca mananci un ban,iti creste valoarea.

42 L

Biotop America de Sud
[WWW]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: