[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Iluminat pentru Hemianthus callitrichoides Cuba  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Florin82
Membru de baza

IP:

Ce instalatie de iluminat ar trebuie pentru Cuba ca sa se dezvolte bine? Acvariul este de 20l. Am gasit pe Nevertebrate modelul de la Dennerle Scapers Light 24W 8000 K. Stiu ca trebuie si Co2 si substrat de calitate. Dar nu stiu sigur ce necesar de lumina ar trebui. Din ce am citit are un necesar crescut de lumina. Sant mai multe modele de lampi dar asta mi s-a parut mai bun.
bobiciupe
Senior member
[Avatar]

IP:

eu am o lampa DIY cu 2 tuburi de 54 wati si reflectoare la 60 cm de luciul apei. acvariul are 125*55*55, volum 380 litri. HC creste lent, dar nu am probleme deloc cu algele. cheia nu e la lumina, ci la CO2

Iar cind noi nu vom mai fi....vor fi altii
[Email] [Yahoo!]
Silviu Man
Aqua Man
[Avatar]

IP:

La mine a mers foarte bine Easy Carbo, injectat direct pe HC, zilnic (cam acesta este cel mai frecvent sfat primit la acea vreme). In aproximativ trei saptamini tote smocurile plantate s-au unit destul de uniform. Lumina mai puternica (am inteles de la producator) il ajuta sa ramina scund si compact. Din pacate, dupa ce am ajuns la stadiul efectiv de gazon, am facut greseala sa introduc SAE. In urmatoarele doua saptamini am pirdut tot gazonul!!!

Daca as putea cumpara timp ... as fi cel mai sarac om de pe fata Pamintului!

O Gradina Nano - The Worship of the Stones - What Dreams May Come - Un nano ... Literati

In lucru : Wabi Kusa - Dutch Style by Rodo si Silviu
Si una off-forum : Viata grea, de acvarist familist
[Email]
Alexandru2017
Junior member

IP:

eu am facut teste pe hc si lam replantat uite poze dupa 5 zile era nevizibil.Dar te sfatuiesc neaparat easycarbo ..lumina multa cresterea metabolismului plantetelor la crestere.easycarbo.fertilizant si co2 injectie .Eu am lasat 2 saptamani aprinsa lumina si debea o aparut gda alga.
[Thumb - 20170305_130252.jpg]

This message was edited 2 times. Last update was at 05/03/2017 13:10:23

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: