colegii cu offroadul, ca sigur voi stiti, caut si eu un sistem ....gen troliu, mic , eftin, capabil sa ridice 20-30kg si sa ramana blocat in pozitia aia dupa ce nu mai primeste comanda.
Datele problemei. Lampa mea de 180x70 adancime este extrem de peste mana sa o ridic sa o cobor de fiecare data, astfel vreau un sistem electric. Eu visez de ceva timp la treaba asta dar acum as pune-o in aplicare
Singura metoda la care ma gandesc momentan ar fi un troliu, la care fac o adaptare cu o tija in care imi bag cablurile mele de la lampa , sau puii mei alta alternativa , sunt deschis la idei/recomandari
Cauta la magazinele de biciclete sa vezi sistemul live si daca nu iti par suficient de rezistente ma anunti sa-ti gasesc varianta diy mai solida
Pentru motorizare posibil sa mearga motorasul de ridicare a gemului de la masina, ar fi mai ieftin si mai aspectuos
This message was edited 2 times. Last update was at 20/12/2016 18:37:53
Cea mai simpla varianta, electrica, este sa folosesti un motor tubular, din cele care se
folosesc la rulouri sau usi gen rulou, gasesti mai jos un link la intamplare, da o cautare
pe google dupa "motor tubular":