[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Viermi albi subtiri dupa stigere  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
Radu Luchian
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Noaptea trecuta, pe la 00:00 am stins lumina la acvariu si am mers la coputer, apoi in jurul orei 02:00, cand am reaprins lumina, insperanta de a mai scoate cativa meci de substrat la iveala, am rams socat sa vad cum acvariul imi era plin de viermi albi, subtiri, unii la 1 cm sau mai putin, altii si la 2cm. Erau in toata masa apei, dar cu aprinderea luminii s-au lasat la fund, simplu, sau o parte chiar au inceput sa 'inoate' spre fund (cu miscari ondulate). Habar nu am ce sunt (ma gandeam la hidre) sau cum sa scap de ei. Poate exista acvaristi care cunosc. Rog sfaturi cat de curand. Astazi schimb 30% din apa asa cum era programat de obicei. Va multumesc.
[Email] [WWW] [Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

radu_luchian wrote:cu aprinderea luminii s-au lasat la fund, simplu, sau o parte chiar au inceput sa 'inoate' spre fund (cu miscari ondulate). Habar nu am ce sunt (ma gandeam la hidre) sau cum sa scap de ei.
Nu-s hidre. Sifoneza substratu' cit mai des, mincare cit mai putina la pesti. O sa se imputineze. Nu-s periculosi. Ii mai vad si eu prin acvarii .

Poze: smilie ... Poze cu plante
Radu Luchian
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Pai chiar acum vreau sa sifonez substratul, si apa dezlocuita o inlocuiesc. Sper in timp sa treaca, dar atata timp cat nu sunt 'daunatori' nu sunt probleme...
[Email] [WWW] [Yahoo!]
Sicmar
Junior member

IP:

Vezi: [url=http://www.acvariu.ro/forum/viewtopic.php?t=3197&highlight=planarii]
planarii[/url].

Verifica daca este asa ceva dupa poza si filmuletul de la linkurile din acel post.
[Email] [Yahoo!]
Radu Luchian
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Am sa incerc seara asta momeala cu carne.
[Email] [WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: