[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Trimitere tehnica "de-afara"  XML
Forum Index » General info
Author Message
Val
Magister Ludi
[Avatar]

IP:

Am gasit in cele din urma o cunostinta in Olanda, care poate sa imi caute oarece produse pe acolo, care nu se importa la noi. Cum ar fi de exemplu PROTALON-707 de la eSHA.
Adica http://www.eshalabs.com/protalon.htm
Bine, cel putin momentan nu mai am probleme cu algele, dar, in primul rand stiu o gramada de oameni care au si in al doilea rand... produsul asta e doar un exemplu. Ar mai fi si altele, problema ramane aceeasi:

...Si anume ca persoana nu stie cum sa imi trimita in tzara produsele. Ea zice ca stie sigur ca prin posta nu are voie sa trimita chimicale, seminte de plante, vietati si alte cateva chestii. Am intrebat de vreun curier rapid, dar... nu stie.
Intrebarea mea se adreseaza membrilor forumului care mai au prieteni pe afara si eventual au mai aplelat la ei sa le trimita diverse chestii.
Aveti idee care sunt optiunile?

Multumesc.
Val.
viviparu'
Senior member

IP:

Si nu poate sa-ti ia un tricou de la second-hand cu 10 centi si sa puna produsul in el. Cine crezi ca se uita?

Oare unde vom gasi atatea intrebari pentru cate solutii avem?
[Email]
Val
Magister Ludi
[Avatar]

IP:

Fata e in stadiul de "tre' sa fiu cuminte" acolo, asa ca nu prea cred ca o sa se incurce cu posta lor. Mi-a spus destul de clar.
Trimisul in tricou, pantaloni, folie de staniol sau pungi de cafea , cred ca ar da mai degraba de banuit... Nu stiu ce sa zic. Ma gandesc ca poate nu se uita nimeni. Pe de alta parte, acolo NU e Romanica, unde mai toti functionarii isi cam baga picioarele. Poate aia chiar verifica...
Va multumesc, oricum.

Val.
alina_g
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Substanta asta e un fel de medicament pentru acvariu...nu e o chimicala pur si simplu... Ar trebui sa poata fi trimisa prin posta.
[Yahoo!]
Lazar Ginel
Ogar batran
[Avatar]

IP:

Am observat cam tarziu aceasta discutie dar va dau un site care livreaza si in romania ce doriti
Eu am luat de la iei 3 comenzi in 4 luni
http://www.aquaristikshop.com/

Ogar batrin dar.... cu miros fin
Val
Magister Ludi
[Avatar]

IP:

Mda, super magazin online, cu de toate, in sensul ca daca iti arde buza dupa ceva, gasesti. Cel putin dupa chestiile care m-am uitat eu.
Insa produsele in sine, cam scumpe. Chiar mai scumpe decat la noi in magazinele din Constanta - Romania.

Ca daca sa zicem se strang mai multi doritori de...ceva de pe acolo, ca sa renteze transportul (cam 600.000 lei vechi la colet de pana in 3kg), totusi, la un magazin online te astepti sa aiba preturi mai mici. Avand in vedere ca nu platesc marmura de pe scari si sediul ultracentral si super expensiv, asa cum se intampla pe la noi.... Si probabil ca si pe la ei.

Dar, inca odata, daca iti doresti cu ardoare ceva anume, gasesti acolo.
Site-ul e misto.

Multumesc foarte mult.
Val.
Lazar Ginel
Ogar batran
[Avatar]

IP:

Pai sa stii ca nu este chiar asa de scump eu am luat un produs de la ei si ma ajuns la pret la fel cat l-as fi luat din Romania in acel pret era inclus si transportul dar daca vrei ceva anume cred ca merita

Lazar Ginel
Ogar batran
[Avatar]

IP:

Si am uitat sa va mai dau inca un site care livreaza si in Romania
http://www.aquaristic.net/

gabiim75
Member

IP:

daca sta in orase mari ca amsterdam sau rotterdam poate sa mearga la gara centrala ,acolo gaseste statie de autobuz eurolain cu 10 euro o rezolva cu soferul , si sunt baieti seriosi eu nu am luat teapa niciodata

ia-ma doamne stinge-mi neamul
[Yahoo!] aim icon [MSN] [ICQ]

Forum Index » General info
Go to: