[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Compatibilitate demasoni  XML
Forum Index » Cichlidae
Author Message
fish_lover
Member

IP:

As vrea sa stiu cu ce pesti sa tin niste demasoni ...am inteles ca tot cu Cichlidae da nu sunt sigur ...
Daca pe langa cei 6 demasoni mai adaung un banc de neoni n-o sa-i manance ? Demasonii sunt de marimi variabile,cel mai mare are cam 5-6 cm .

WELCOME to FISH land
[Email] [Yahoo!]
sydney
Member
[Avatar]

IP:

fish_lover wrote:As vrea sa stiu cu ce pesti sa tin niste demasoni ...am inteles ca tot cu Cichlidae da nu sunt sigur ...
Daca pe langa cei 6 demasoni mai adaung un banc de neoni n-o sa-i manance ? Demasonii sunt de marimi variabile,cel mai mare are cam 5-6 cm .

Ii poti tine impreuna cu alti pesti mbuna. Ideea cu neonii este foarte neinspirata: neonii sunt mai timizi/speriosi si nu vor rezista agresivitatii demasonilor care sunt teritoriali si probabil ii vor extermina la un moment dat, asta ca sa nu mai vorbim si despre cerintele opuse privind parametrii apei.

Uite aici un topic de pe un alt forum unde gasesti niste sugestii privind alti pesti mbuna cu care poti cupla demasonii.

Îmi oglindesc sufletul în acvariu.
fish_lover
Member

IP:

mersi mult.....din cate am inteles cam astea ar fi speciile cu care as putea sa-i tin :
Labidochromis Caeruleus
Cynotilapia Afra
Metriaclima Estherae
Metraclima Callainos ("Cobalt Blue Zebra" formerly in the Psedo family)
Pseudotropheus Zebra (Red and Albino)

Toate speciile arata bine numai ca nu stiu daca se gasesc la noi in Iasi.Ar fi tare bine ..Oricum mersi inca o data ..
Bafta!!!

WELCOME to FISH land
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Cichlidae
Go to: