[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Donez Carasi pt Acvariu, mari, URGENT !!!  XML
Forum Index » Donatii
Author Message
R4du
Member
[Avatar]

IP:

Donez urgent carasii din acvariu. Sunt 3 la numar, au cam 2 ani, marime intre 5 si 10cm, sunt sanatosi, vioi si asteapta un acvariu nou. Ii dau pt ca vreau sa trec la altceva.
Ii dau doar la persoane care au acvariu si stiu ce sa faca cu ei. Nu ii dau la persoane care vand pesti sau persoane care acum iau primul acvariu si vor sa ia un pestisor la copil.(nu pt ca e ceva rau ci pt ca nu stiu cum sa intretina un acvariu si o sa moara pestii).

Pestii ii puteti vedea in urmatorul album:
https://app.box.com/s/1phrc6lfvuryjq65boomvy0u3pf6hadx

Un geniu este neinteles, dar daca nu te intelege nimeni, nu inseamna ca esti geniu.
[WWW]
severum777
Senior member
[Avatar]

IP:

Daca trimiti in tara ii vreau eu si platesc transportul, am ceva spatiu de ei, un bazin de 250 litri, un acvariu de 140 litri, 2 bazine de 150 litri si vara stau toti in iaz afara, o sa mai cumpar un bazin de 250 , dar la inceputul toamnei cand o sa scot carasii din iaz. Ca prin aprilie ii scot pe toti afara.

This message was edited 1 time. Last update was at 26/03/2016 22:42:59

Forum Index » Donatii
Go to: