[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Racire lampa led cu cooler cpu laptop  XML
Forum Index » Hardware
Author Message
Blue14
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Ieri in timp ce imi desfaceam laptop-ul sa il curat si sa ii schimb pasta termoconducatoare am observat ca sistemul de racire este foarte slim si usor..,.
Am stat sa ma gandesc daca nu s-ar putea face lampi led fara a folosi radiatoare de aluminiu cu doar o placuta de aluminiu peste care s-ar adauga module de racire pentru CPU laptop cu scopul de a mixora greutatea lampilor led, fapt ce ar rezulta constructia mai usoara a carcaselor dedicate lampilor....
Ce parere aveti, s-ar putea realiza asa ceva (adica coolerele CPU dau randament suficient de racire?

My nano reef

[Email]
Shubi
CNC-ist de frunte

IP:

Pentru un numar de leduri care sa incapa pe suprafata lui (maxim 4 cred) face fata cu siguranta.
Daca vrei sa pui mai multe in jur, trebuie sa te folosesti de un element de legatura (de preferinta din cupru) care sa fie capabil sa transfere caldura emanata de leduri suficient de rapid catre radiator, altfel ledurile se supraincalzesc/ard.

Forum Index » Hardware
Go to: