[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salut  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
GabiR
Unripe member

IP:

Salutare, sunt Gabi. Sunt nou in acvaristica de pe 1 decembrie. 2015.Am doua acvarii, unul de 10 litri în care am 16 pui de guppy ?i un sanitar, dotat cu un vibrator(nu stiu debitu) cu burete si piatra, pietri? de culoare rosu si albastru, 3 scoici, o piatra si vreo 5 melci primiti de vreo 5 zile.
Al doilea 20 litri dotat de fabrica cu o pompa de recirculare, filtru.cu c?rbune. În el am 2 femele guppy ( masculul a murit), 2f xipho 1m xipho, 1m molly black, 2m+f molly galben? ?i un sanitar. Am un pietri? de culoare natural? ?i o planta artificial?.
stefanp
Moderator

IP:

Salutare si bun venit pe forum!

Pentru inceput te-as sfatui sa renunti la plantele de plastic si sa pui plante naturale.
De asemenea, pietrisul rosu nu prea are ce cauta intr-un acvariu...

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
severum777
Senior member
[Avatar]

IP:

Salutare , scoicile cresc duritatea apei deci nu au ce cauta in acvariu , acvariul e micut , trebuie ceva mai mare (80 litri )

Bafta la acvarii

Forum Index » Despre noi
Go to: