[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Regulator co2  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
hdinu
Unripe member

IP:

Am primit un reductor ca cel din link-ul de mai jos.
http://olx.ro/oferta/vand-reductor-regulator-presiune-co2-pret-150ron-ID5bQuO.html#7bab942c25
Este bun pentru acvariu?
Cum cuplez furtunele ?
stefanp
Moderator

IP:

Salut!
Am sa te rog mai intai sa tragi o fuga la categoria "Despre noi".

Din ce inteleg eu din pozele din link-ul tau, furtunul de la butelie vine in stutul din dreapta si are doua iesiri (V-ul ala), ceea ce e misto, pentru ca il poti folosi la doua acvarii.
Intrebarea este daca are reglaj fin, ca sa poti seta exact numarul de bule de care ai tu nevoie.
Din ce vad eu, nu are.

Ai putea sa-l suni pe cel care il vinde si sa il intrebi daca i se poate monta asa ceva.
Sau poate este vreun coleg pe aici care are modelul asta de reductor si te poate lamuri exact.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: