[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Piese schimb FLUVAL 404 (?)  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
smileyface
Membru de baza

IP:

In ultimul timp am tot cautat piese de schimb pentru Filtrul meu extern Fluval 404,ax, rotor,capac rotor,garnitura....si aparent nu se mai gasesc cam deloc,aveti idee de un distibuitor de astfel de produse care e posibil sa aibe?
Lucian
Administrator
[Avatar]

IP:

zilele astea voi face curat prin unele locuri pe unde ar mai putea fi doua canistre stricate de Fluval 404... A imbatranit plasticul piesei care inchide rotorul si a plesnit un piciorus de prindere la o canistra iar la cealalta parca o parghie de inchidere a capacului - dupa care am trecut la Eheim si de peste 10 ani nu a mai cazut nimic
daca le gasesc si nu au fost aruncate te anunt

„Singurele lucruri care se intampla rapid intr-un acvariu sunt cele rele. Lucrurile bine facute se observa in timp si necesita rabdare, rabdare, rabdare...”
smileyface
Membru de baza

IP:

si eu am patit la fel cu al meu,s-a spart in piciorus din acela de la capacelul mic ,am inteles ca e o problema generala,dar in timp,rotorului i s-a largit gaura si tot asa....as fi recunoscator daca le-ai gasi si nu ai ce face cu ele,binenteles ne descurcam noi cu plata/schimburi sau cinste )cum doresti tu
Lucian
Administrator
[Avatar]

IP:

am facut curat si am gasit doua canistre unul nu mai are de loc capacul rotorului iar cealalta cred ca il are lipit. Amanadoua au rotorul ok, garniturile ok (eu le ung perioadic cu glicerina si cauciucul nu imbatraneste
Iti dau prin PM datele de contact.

„Singurele lucruri care se intampla rapid intr-un acvariu sunt cele rele. Lucrurile bine facute se observa in timp si necesita rabdare, rabdare, rabdare...”

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: