[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
neon mort :(  XML
Forum Index » Characidae
Author Message
sasha
Junior member

IP:

am un acvariu cu 7 (6) neoni, 4 callistus, 1 ancistrus si 2 pomaceea.
Ieri erau toti veseli si zglobii, azi sunt la fel exceptand o jumatate de neon care plutea la suprafata. Nu are semne de boala pe partea de corp ramasa..pur si simplu parca ar fi mancat cineva codita si jumatate din el.
Am un criminal printre ceilalti locatari ai acvariului sau pot fi si alte cauze?
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

sasha wrote:Am un criminal printre ceilalti locatari ai acvariului sau pot fi si alte cauze?
Probabil c-a murit si a fost mincat DUPA.

Poze: smilie ... Poze cu plante
sasha
Junior member

IP:

ce i-ar fi putut determina moartea brusc? Toti ceilalti sunt vioi asa cum era si el ieri...De batranete nu poate fi vorba ca sunt toti pui.
Intros
Senior member
[Avatar]

IP:

.
sasha wrote:ce i-ar fi putut determina moartea brusc? Toti ceilalti sunt vioi asa cum era si el ieri...De batranete nu poate fi vorba ca sunt toti pui.
Din fericire s-ar putea sa nu afli niciodata raspunsul daca toti ceilalti sunt si vor fi sanatosi in perioada urmatoare, iar apa e OK.

Acei care cer minuni nu se indoiesc ca ei cer naturii intreruperea minunilor ei.

Forum Index » Characidae
Go to: