[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Pietre pentru iwagumi  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Shaba
Member

IP:

Hello again,

Intrebarea este: Unde as putea sa gasesc niste pietre, de preferat intunecate la culoare, pentru un setup iwagumi?

Deoarece am avut ceva probleme cu acvariul plantat, care in timp ce am stat plecat vreo doua saptamani din tara, s-a gandit sa-si faca de cap si sa faca FOOOOOAAAARRRTEEE multe alge (BBA pe aproape toate plantele, o panza verde deasa care a crescut in toate directiile din java moss-ul prins de buturuga), si inca o saptamana de bataie cu algele prin diverse metode de la inlaturarea manuala pana la substante fara niciun succes, ma gandesc la un nou setup.

M-am gandit ca un setup iwagumi ar fi mai usor de intretinut in astfel de situatii. Oricum de cand am vazut ceva posturi aici pe forum cu astfel de setup-uri m-am gandit la unul si am zis ca acum este oportun.

Acvariul va fi acelasi de 54 litrii in care am sa schimb substratul activ, am sa inlocuiesc pietrisul cu Manado si pestii ii voi da unui prieten deoarece am zis ca un banc de ember tetra s-ar potrivi foarte bine cu noul peisaj.

Past Projects: Planted Community Tank 54L
Amber Caves
Present Project:
Bimbi 112L

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: