[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Ce pesti  XML
Forum Index » General info
Author Message
LooSeR
Senior member
[Avatar]

IP:

Am un acvariu de 130L (aprox ) 70lungime 40latime 45inaltime

Ce pesti / plante pt pesti / substrat - recomandati ?
Ma gandeam la Barbus tetrazona. cam cati as putea pune daca sunt ok .. ce plante recomandati pt ele substrat etc .. Tot tacamul

Vand Pui vijla maghiar ! Pt detalii PM !
[WWW] [Yahoo!] [MSN]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

LooSeR wrote:Am un acvariu de 130L (aprox ) 70lungime 40latime 45inaltime

Ce pesti / plante pentru pesti / substrat - recomandati ?
Ma gandeam la Barbus tetrazona. cam cati as putea pune daca sunt ok .. ce plante recomandati pentru ele substrat etc .. Tot tacamul

Uite un articol care te va ajuta Barbus tetrazona.
LooSeR
Senior member
[Avatar]

IP:

pana la urma ce nisip e bun ! cel de constructii e prea fin .. sau filtru meu nu face fata ?
Cand aveam nisip ... pe la centru acvariului se schimbase culoarea intr-un gri inchis .. !

In acvariu cu scalari si ce mai am prin el voi pune pietris fin ..am cumparat acu 11kg

[WWW] [Yahoo!] [MSN]
LooSeR
Senior member
[Avatar]

IP:

eu le puneam putin ... si nu mancau .. nu le placea nush de ce. . ! acu le dau meniul de la Serra pt pesti care manca la suprafata ! Deoarece pluteste si o termina pe toata

Pietris am luat .. ! special de acvariu .. 11kg la 300.000

[WWW] [Yahoo!] [MSN]
LooSeR
Senior member
[Avatar]

IP:

Cati pestisori din rasa respectiva recomandati pt 130l ? Tinand cont ca in acvariu vor sta 2 sanitari talie mare + 4ancistrus .. sau sa nu pun 4 ancistrus

[WWW] [Yahoo!] [MSN]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

lupul-sur wrote: NU cresc scalari deci sunt profan in aceasta privita( si in multe altele). Dar Scalari in 130 litri? Mama de ce vrei sa ma sperii? Va trebuii sa pui mai multe exemplare in acvariu ca ei sa isi formeze perechile iar in 130 litri , poate ma insel dar mai mult de o pereche adulta nu vad cum.

Tu citesti topicul de la inceput pina la sfirsit inainte de a da un raspuns? Unde a pomenit de scalari? A spus destul de clar ca il intereseaza Barbus tetrazona, care nu-s acelasi lucru cu scalarii.
LooSeR
Senior member
[Avatar]

IP:

daca esti atent vedeai ca am 2 acvarii unu deja cu 2 scalari ( 2 mi-au murit ) xifo si alti pestisori !
Si ca am mai luat un acvariu " Comunist" pe care il renovez.. ! in care vroiam sa pun barbus !

Cred ca o sa iau tot pietris mic .. si voi cauta Plante tip iarba care creste 2cm .. si voi pune in tot acvariu .. o buturuga mare cu alge care cresc pe buturugi ... Fundal din polistiren ...

eventual daca e nevoie iau niste pui de cryptonite din primul acvariu si pun acolo !

Astazi am chituit tot din pacate am taiat un geam prea mare si ma chinui sa il mai micsorez cu 5mm

[WWW] [Yahoo!] [MSN]

Forum Index » General info
Go to: