[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Intrebari acvariu nou setat  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
rari
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Salut.Abia intors din vacanta m-am gandit sa transform acvariul meu de 30 litri intr-un acvariu pentru creveti.Acvariul este
Aquael shrimp set 30.Filtrul functioneaza din iunie cand am tinut pentru cateva zile in acvariu in jur de 30 pesti.Dupa care a fost un betta in el si in cele din urma pui de moli.Ieri am cumparat pietris negru si am pus in acvariu egeria densa,hygrophila polysperma,8 pui de Microsorum pteropus,moss,si niste plante de suprafata.Hygrophila polysperma este in acvariu din iunie si o ducea bine chiar daca am tinut-o fara lumina.Intrebarea mea este daca pot considera filtrul ciclat si dupa cat timp pot adauga crevetii?Sa pun un peste in acvariu?

"Sarac e cel ce se simte sarac, caruia îi trebuie neaparat mai mult decat are." -Mihai Eminescu
"Honeste vivere, neminem laedere, suum cuique tribuere"
[MSN]
narcis
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Nu e clar ce ai facut tu acolo. O sa te rog sa fii mai explicit, de cand nu mai ai pesti(sau mai ai), daca ai scos filtrul din functie sau nu, l-ai spalat..etc. Si ce fel de creveti vrei, e important si asta.
[ICQ]
rari
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Pesti am am avut in el pana acum 2 sa saptamani cand au ramas in acvariu 2 melci si hygrophila care inca sunt in viata.Filtrul
functioneaza din iunie fara intrerpere,clatit o singura data in apa din acvariu.As vrea sa incep cu red cherry.Imi poti spune te rog si o perioada de iluminat pentru inceput.

"Sarac e cel ce se simte sarac, caruia îi trebuie neaparat mai mult decat are." -Mihai Eminescu
"Honeste vivere, neminem laedere, suum cuique tribuere"
[MSN]
narcis
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Pentru iluminat este suficient sa lasi lumina 5 ore pe zi continuu. Red cherry nu au cerinte f mari, insa si acestia au nevoie de o apa curata si anumiti parametrii ai apei. Daca ai melci, nu mai baga pesti, iar filtrul probabil contine destule bacterii. Mai poti astepta o saptamana, doua sa se formeze si in substrat ceva bacterii, dupa care esti liber la creveti.
[ICQ]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: