[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
AJUTOR! Urgenta! In cantit. mari e albastrul de metil toxic?  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
barosanu
Junior member
[Avatar]

IP:

Salut tuturor

Am scapat din greseala :x ,o jumatate din sticluta cu albastru de metil in acvariu!! Din pacate apa pregatita pt acvariu sa o schimb nu mai am pt ca am folosito pe toata care o aveam la schimbat dar apa este in continuare inchisa la culoare! Pot pune apa plata momentan ca diferenta, pana fierb alta sau exista vreo alta solutie in acest caz???

multumesc anticipat

Sa nu promiti niciodata ce nu poti face!!!
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

... stai linistit ca nu-i bai, albastrul de metil nu e toxic ... cel mult ai sa-ti colorezi in albastru nisipul, pietrele, etc ... da' pestii nu patesc nimic ...

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
betta
Senior member
[Avatar]

IP:

De ce sa fierbi apa de schimb? Nu-i musai... decat daca vrei sa-i schimbi duritatea sau daca esti prea scrupulos in ceea ce priveste o eventuala boala (dar pericolele din alta parte sunt oricum cel putin la fel de mari).
E indeajuns s-o lasi la statut vreo 48 de ore.

Traieste ca si când ai muri mâine! Învata ca si când ai trai vesnic!
[Yahoo!]
grig
Membru de baza
[Avatar]

IP:

nu stiu ce fel de filtru folosesti...dar daca reusesti sa pui putina vata hidrofila invelita in tifon astfel incat sa se filtreze apa prin ea maine ai sa ai apa mai putin colorata.
(observatie personala)

oricum...optimismul e lipsa de informare!
acvariul meu!

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: