[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salut!  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
dcg
Junior member

IP:

Vroiam sa vand cateva femele de betta, caci vin din urma alte generatii de pui si vreau sa mai fac loc in harem. Cu ocazia asta am realizat ca nu m-am prezentat si am comis primul post intr-un topic pe aiurea. Asadar, sa ma prezint. Ma numesc Cristi. Sunt din Bucuresti. Probabil v-ati prins deja, eu sunt din ala cu betta. M-am apucat anul asta, dar am chinuit pesti diverse sortimente si in copilarie, o perioada indelungata. Data fiind natura acestor pesti, am acvarii peste medie ca numar si sub medie ca si capacitate. Nu stiu ce ar mai fi de spus, asadar ma grabesc sa bag o poza cu cateva zeci de pesti pe centimetru patrat.

image

[Email] [WWW] [Yahoo!]
Shaba
Member

IP:

Salutare si bine ai venit

Absolut geniala fotografia ... poate ne servesti si cu un close-up a betta-ului din poza cand este in splendoare maxima ;)

Past Projects: Planted Community Tank 54L
Amber Caves
Present Project:
Bimbi 112L
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

Salutare si bun venit pe forum!

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
dcg
Junior member

IP:

Salut! Multumesc pentru primire.

Shaba, asa ii sta bine masculului. Poti sa-i vezi lacrimile de deznadejde cand constata cate scutece are de schimbat.
[Email] [WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: