[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
o mica intrebare despre polistiren.  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
doru20
Junior member
[Avatar]

IP:

Scuzati-ma daca ati mai auzit intrebarea asta , eu am cautat raspunsul prin forum dar nu sunt lamurit complet: polistirenul fara straturi de rasina pe el sau ciment sau orice material elimina substante nocive? pt ca am o bucata de polistiren expandat sub forma de scorbura si vreau sa ii dau cu silicon si sa pun pietris pe ea, de fapt am facut asta deja, am vazut intr-un articol pe forum...dar nu am tratat-o cu nimic, trebuie sa aplic peste tot silicon,sa nu fie nici un spatiu prin care sa respire polistirenul? pt ca am ars-o cu lumanarea si este un pic neagra pe alocuri(mentionez ca nu am pus pietris pe toata suprafata). daca aveti informatii pls do tell me.sau postati-mi un link ceva. va multumesc!

I am sleeping with the fishes...;)
[Yahoo!]
siliconu`
Senior member
[Avatar]

IP:

polistirenul este un material impermeabil, nu elimina substante toxice.Nu e cazul sa-l invelesti in silicon decat din motive estetice.Din prudenta e bine ca dupa umplerea acvariului in care se gaseste noul decor e bine sa faci schimburi de ~50% pe zi, timp de 2-3 saptamani.Atentie mare la uscarea siliconului pt ca e al de toxic o perioada, dupa care devine neutru.Siliconu` "cere" schimburi de apa frecvente.

clin uatar for iu, mai uait frend!
[Yahoo!]

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: