[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Colisa Chuna Bolnav  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
Shaba
Member

IP:

Am mai postat asta si in jurnalul acvariului, dar poate acolo nu se uita toata lumea care se uita aici...

Am o problema cu unul dintre pesti si anume cu Colisa Chuna. Cred ca este bolnav insa nu stiu de ce anume
Pe corp nu se vede niciun fel de urma de ceva, insa inoata foarte greu si sta "tolanit" tot timpul, rezemat de plante/buturuga/ce apuca. Nici de mancare nu prea are chef.

Ce ar putea fi si ce as putea face?

image

Past Projects: Planted Community Tank 54L
Amber Caves
Present Project:
Bimbi 112L
Shaba
Member

IP:

Tocmai am facut un test PH de la Tetra si mi-a rezultat 9, ceea ce mi se pare cam mare. In bazin bag si CO2 (Bomba JBL ProFlora si difuzor JBL Proflora Taifun P).

Mai devreme astazi am intrat intr-un petshop sa caut JBL PH-Minus, care de obicei il folosesc pentru pregatirea apei pe care o schimb saptamanal (apa din jurul bucurestiului este mai dura, iar eu o scot din put) si bineinteles ca nu au avut, insa m-a sfatuit cel de acolo sa folosesc sare (1 lingurita la 20 litri) pentru scaderea PH-ului.

As putea face asta?

Past Projects: Planted Community Tank 54L
Amber Caves
Present Project:
Bimbi 112L

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: