[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Sugestii....help  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
xerxe
Junior member

IP:

Mi-am achizitionat un acvariu 120X40X50 de la 2x2 de pe cuza voda...din iasi...si vreau si eu niste sugestii ce sa-mi pun in el....ce substrat ...ce plante....ce lemne pot pune....vreau sa fac si un background...dar nu prea stiu cum....ca pesti pt inceput am zis sa-mi iau vro 50-60 de neoni si vro 20 de scalari....ce zice-ti ...as dori orice sugestie posibila.....si detalii cum sa fac de unde sa-mi iau....si filtre etc etc nu prea am acuma prea multi bani.....
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

xerxe wrote:....ce substrat ...ce plante....
Pune ce plante iti plac tie . Dupa ce te alegi speciile de plante, vedem noi ce necesitati de substrat, lumina, CO2 au ....... si ne apucam de sugestii .......

xerxe wrote:ca pesti pentru inceput am zis sa-mi iau vro 50-60 de neoni si vro 20 de scalari....ce zice-ti ...as dori orice sugestie posibila.....
Neonii sint ok, da' scalarii sint prea multi. Vreo 6-7 ar fi destui. Din care o sa pastrezi una sau doua perechi.

Poze: smilie ... Poze cu plante
xerxe
Junior member

IP:

multumesc mult...deci eu as vrea ...pe viitor dupa ce capat experienta...sa pot creste si discusi...am un prieten care creste si ma va invata el...dar nu prea am mult timp sa vb cu el...si as vrea plantele sa reziste la acea temperatura...de 28-30 de grade am inteles...cat e bine pt discusi.....si..ce-as putea pune pana la urma....si ce substrat...altii din piata de animale ziceau ca nu trebuie nimic...doar quartita...sau balastru ....dar am vazut cum cresc plantele la cineva care are un substrat de turba...sau nuj ce de vro 3 cm...si cum cresc la aia din piata....e o mica mare diferenta.....ce-mi recomandati?
Iancu
Member
[Avatar]

IP:

Ce zici de o intalnire sa vezi cum cresc niste plante in substrat de turba?Poate te alegi si tu cu ceva...
offtopic:si eu vand plante in piata, poate nu ai stiut pe cine sa intrebi...

Zambeste, maine va fi mai rau.
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: