[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Jbl e901 GL  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
Shaba
Member

IP:

Ma intreb daca un filtru JBL e901 nu cumva este prea mare pentru un acvariu de 54 litri (60x30x30). Momentan in acvariu am filtru intern si ma gandeam sa fac tranzitia la unul extern, mai ales ca am vazut cateva oferte atragatoare la Vanzari. Ma gandeam ca debitul sa nu fie cam mare si sa obosesc pestii aiurea
Daca ar fi ok ca si debit ca medii filtrante ce recomandati?

Past Projects: Planted Community Tank 54L
Amber Caves
Present Project:
Bimbi 112L
narcis
Aquamaster
[Avatar]

IP:

La acest filtru poti regla debitul de apa la iesire, parerea mea e ca este o alegere perfecta, poate pe viitor vei trece la ceva mai mare. Medii de filtrare iti recomand ceva sa faca doar filtrarea biologica, in functie de bugetul tau te orientezi: siporax, micromec, matrix, substrate pro etc.
[ICQ]
Shaba
Member

IP:

Astazi ar trebui sa imi ajunga filtrul
Ca sa grabesc ciclarea acestuia, pentru a putea scoate filtrul intern mai rapid, ce bacterii as putea sa ii pun? Mentionez ca filtrul va fi plin cu Siporax, mai putin prefiltrele care sunt burete.
In conditiile in care aditionez cu bacterii materialul filtrant credeti ca 2 saptamani ar fi de ajuns sa functioneze concomitent cele doua filtre?

Amber Caves
Present Project:
Bimbi 112L
stefanp
Moderator

IP:

Poti pune niste JBL FilterStart in materialele filtrante.
2 saptamani de mers concomitent ar trebui sa fie ok.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
Shaba
Member

IP:

Ok, am sa cumpar 20 ml, deoarece stiam ca 10 litri ajung pentru 3 litri de material filtrant iar filtrul are aprox 6 litri

Amber Caves
Present Project:
Bimbi 112L
Shaba
Member

IP:

A ajuns filtrul, toate bune si frumoase. Silentios si puternic
Daca m-ati putea ajuta insa sa imi spuneti cum controlez flow-ul as aprecia maxim.

Amber Caves
Present Project:
Bimbi 112L
stefanp
Moderator

IP:

Ai doua clapete negre langa capul ala al furtunelor.
Sub una scrie IN, aia o lasi deschisa la maximum, iar sub cealalta scrie OUT; cu asta te joci pana cand te multumeste debitul.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
Shaba
Member

IP:

Bnuim ca alea sunt dr nu stim sigur. Thx

Amber Caves
Present Project:
Bimbi 112L