Se pare ca am un ghinion fantastic, tocmai ce ma asezasem si eu la casa mea cu prietena de o luna de zile si tocmai am primit un contract pe 6 luni sa plec in londra in 2 saptamani maxim si se pare ca va trebui sa vand tot ce am cumparat destul de curand deoarece prietena mea nu va putea sa aibe grija de ei cum trebuie si este pacat.
P.s. Pestii pleaca primi dupa acvariul & power headu-ul de la pompa acvariului a fost schimbat cu unul de 1000.
Dar fi urmatoarele:
Acvariu Juwel Vision 260L + stand Culoare maroul inchis(9/10 aspect) - 3000 RON
Filtru Tetratec EX700 - 250 RON
Pereche pigeon blood 17-18 cm/red marlboro 16 cm ( cred, ramane de vazut masurat etc) 400 RON
Si ar mai ramane restu de 6 discusi din imagini,un braun la fel de mare, ca femela de pigeon blood 180 Ron, si cei 5 ramasi cred ca snakeskin ceva portocaliu nu stiu e
exact ce e ramane de vazut, preturile pestilor sunt discutabile.Ar mai intra in pretul acvariului inca un acvariu de 60L cred, o pompa de aer si niste substante de apa purificare(nu sunt acasa sa vad exact dar o sa dau detalii)
Sper sa ma intorc curand, iarasi la vechea pasiune, o seara buna in continuare. Numai bine!