[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
String moss (japan moss)  XML
Forum Index » Plante de acvariu
Author Message
Alex.REX
Member
[Avatar]

IP:

Buna ziua! Am cumparat de curand cativa creveti de la un coleg acvarist, la care s-a adaugat si un pot de string moss, problema e ca nu am gasit nimic despre el (conditii de crestere, lumina , temperatura, se prinde de vreun decor sau nu?) Ma poate ajuta cineva? Poate ati mai avut si aveti idee cum se ingrijeste. Multumesc!
[Yahoo!]
stefanp
Moderator

IP:

Am avut acum vreo 2-3 ani moss-ul asta si nu mi s-a parut a necesita conditii speciale.
A crescut si in bazin cu co2 (un ph de vreo 6.8 daca imi aduc bine aminte) si fertilizare, dar si intr-un bazin low-tech, fara co2.
Bineinteles ca a crescut ceva mai rapid si frumusel acolo unde era co2 si ceva fertilizare.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
ReBella
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Este cat se poate de nepretentios. Daca stii engleza poti citi aici: http://www.aquamoss.net/Stringy-Moss/Stringy-Moss.htm

This message was edited 1 time. Last update was at 06/04/2015 13:34:38

Until you find someone worth dying for, you never really live.
Alex.REX
Member
[Avatar]

IP:

multumesc mult foarte util link-ul m-am lamurit
[Yahoo!]

Forum Index » Plante de acvariu
Go to: