[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Iluminare LED RGB  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
rzv88
Junior member

IP:

La acvariile de apa dulce in general ce culorii sunt recomandate? Ma intereseaza sa nu deranjeze nici pestii si sa fie ok pt plante. Din ce am citit plantele utilizeaza radiatiile de la albastru si rosu. La marine stiu ca se foloseste albastru in special dar la dulcicole am citit ca ar putea topi plantele. O sa merg pe o banda RGB cu, controler dar nu sunt lamurit pe ce program sa merg mai mult.
stefanp
Moderator

IP:

Arunca un ochi aici: http://acvariu.ro/forum/posts/list/27602.page

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
rzv88
Junior member

IP:

Multumesc foarte bun topicul, am material de lecturat pentru la noapte. Sunt in special interesat de intervalul orar folosit si daca colegii care folosesc astfel de led-uri au observat imbuntatiri fata de lumina alba clasica
vazilian
Membru de baza
[Avatar]

IP:

aha doar un ochi sa arunci ....la cate informatie este in link-ul ala nici nu iti trebuie mai mult .

Enjoy ljfe
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: