[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Cioata din vita de vie  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
gabriel91
Member
[Avatar]

IP:

Este ok de folosit o cioata din vita de vie...o parte din vita din curte este uscata si as vrea sa o tai sa o bag in acvariu..este ok? are vreo problema daca este pe alocuri verde? Multumesc anticipat!

Spunem 1% din tot ce gandim, din 1% jumate mintim!
[WWW]
stefanp
Moderator

IP:

E ok de folosit vita de vie.
Dar foloseste partea uscata; cea verde va putrezi.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
Daniel1402
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Eu folosesc cateva cioate de vita, pe unele le-am fiert cca 2 ore in apa cu sare,. Pe altele nu le-am fiert, doar am turnat apa clocotita ele.
Erau uscate si le-am tinut cam o luna in apa, cu apa schimbata zilnc sau o data la doua zile si nu am avut deloc tanini dupa ce le-am bagat in acvariu.
ocean
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Problema nu ar veni de la tanini ci de la substantele folosite de-a lungul timpului pentru stropit via , daca au fost , tinuta mult in apa si schimbata mult, e un pic loterie,dar ar putea meerge
[Email]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: