[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Amenajare acvariu 220 litrii brut  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
gabriel91
Member
[Avatar]

IP:

Va salut ! Acum ceva vreme am cerut un sfat cu privire la filtrarea acestui acvariu....acvariul are dimensiunile de 100 cm lungime, 45 cm latime si 55 cm inaltime...as dorii niste idei din partea dumneavoastra cum a-ti amenaja fiecare dintre dumneavoasrta acest acvariu de apa dulce...stiu ca pot primii pareri foarte foarte diferite, dar in functie si de buget si sfaturile dmneavoastra voi lua cea mai buna varianta pentru mine si in acelasi timp corecta, eu nefiind tocmai un cunoscator al tuturor speciilor de plante..unele sunt mai pretentioase...altele nu...nu vreau sa fac o ciorba in acvariu...cel mai mult imi doresc, ca pestisorii sa fie fericiti! Asadar...ar dori niste pareri cu privire la plantarea acvariului..la decoruri si de ce nu si la vietuitoarele din el intentionez sa pun si o bomba cu citrice....sper ca nu v-am plictisit cu cerinta va multumesc anticipat!

This message was edited 3 times. Last update was at 25/01/2015 13:02:29

Spunem 1% din tot ce gandim, din 1% jumate mintim!
[WWW]
qwerty
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut. Cum fiecare are o alta perspectiva asupra lucrurilor, parerile vor fi diferite. Ca sursa de inspiratie pentru tine ai putea cauta in topicul cu Jurnale. Sunt destule bazine si poti sa iti configurezi tu singur dupa placul tau. Tu stii ce iti place mai mult: lemnul, roca sau o combinatie intre cele doua, sau chiar deloc, pur si simplu doar plante. Tu eventual pregateste materialul, pozeaza cateva variante si sigur colegii de aici isi vor spune si ei parerea.

Pleaca-ti urechea la vorba folositoare, chiar daca vine de la un copil; nu asculta vorba urata, chiar daca vine de la un batran.

[WWW] [ICQ]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: