Exista si severumi care nu halesc plantele, da' n-ai avut tu noroc (uite, roscovanii aia de la nea' Severus sunt extrem de cuminti).
Ce vreau sa-ti spun, foarte serios, este sa NU pui plante de suprafata!!!... cum-necum, ce le faci ce nu le faci, tot o sa se infunde gratarul de la overflow si-o sa inunzi sufrageria.
Gabi C wrote:Mai nene arata super. Felul cum bate lumina il face tare fain bazinul.
Cred ca e cel mai fain bazin sudamerican care l-am vazut la viata mea.
Mersi de apreciere insa sunt bazine mult mai misto ca al meu. Ma seaca ca nu pot sa tin plante ( le tot rod si anubias nu vreau sa pun ). Plus ca apa nu e atat de cristal pe cat mi-o doresc
Gabi C wrote:Mai nene arata super. Felul cum bate lumina il face tare fain bazinul.
Cred ca e cel mai fain bazin sudamerican care l-am vazut la viata mea.
Mersi de apreciere insa sunt bazine mult mai misto ca al meu. Ma seaca ca nu pot sa tin plante ( le tot rod si anubias nu vreau sa pun ). Plus ca apa nu e atat de cristal pe cat mi-o doresc
Btw, cine a curatat seachem purigen si cu ce ?
La africani am inteles ca pe langa Anubias mai rezista si Cryptocorinele si Jungle Val (Valisneria Gigant). Poate si la americani e la fel
This message was edited 1 time. Last update was at 02/03/2017 09:34:29
Confirm. La Severumi am 2 specii de plante: Cryptocoryne pontederiifolia si Cryptocoryne wendtii, singurele pe care nu le-au halit. Mai trag de ele dar le lasa sa creasca.... Am incercat cu cel putin 15 specii de verdeata... pe parcursul a circa 2 ani. Echinodorusii tin max o luna, la Anubias halesc frunzele proaspete - musca din ele ca omida. Cel mai repede dispare Elodeea in max 2 zile raman bete si tot asa... etc.
Hehe, le-ai dat de mancare ca sa vina "la geam". Hotoman, ce sa zic!
- imi plac severumii aia la nebunie, au crescut si au forme superbe! - in continuare nu va inteleg cu Geophagus-ii, da' nu discut gustu' omului. - nu te mai chinui cu plantele... baga Cryptocoryne, daca vrei neaparat ceva verde... am impresia ca alea au un gust nasol, asa ca ai putea avea ceva sanse.
IP:
Omg,din tot acvariul ala eu sunt topit DOAR dupa geophagusi ! Sunt mort mort mort dup ei,nu glum. Incredibil red tapajosii ce colorit pot prinde de la o varsta frageda si filamentele alea ale lor ...omg sunt topiiiiiit !