Nici frumos pâna la douazeci de ani, nici cuminte pâna la treizeci si nici macar bogat pâna la patruzeci nu m-am facut. Dar si sarac asa ca anul acesta, ca în anul trecut si ca de când sunt, niciodata n-am fost…(Ion Creanga).
Sebastian Costin wrote:Bine graiesti! Permite-mi sa te citez
Nici frumos pâna la douazeci de ani, nici cuminte pâna la treizeci si nici macar bogat pâna la patruzeci nu m-am facut. Dar si sarac asa ca anul acesta, ca în anul trecut si ca de când sunt, niciodata n-am fost…(Ion Creanga).
Sarmanul capitan din "20 000 de leghe sub mari"acum e celebru datorita unui pestisor insignifant fata de maretele vanatori subacvatice si grozavul Nautilus, lumea l-a uitat pe Jules Verne si mai stie doar de desenul animat
ocean wrote:Sarmanul capitan din "20 000 de leghe sub mari"acum e celebru datorita unui pestisor insignifant fata de maretele vanatori subacvatice si grozavul Nautilus, lumea l-a uitat pe Jules Verne si mai stie doar de desenul animat
koala wrote:Nemooooo!
Asta-i societatea din ziua de azi... cine mai stie, astazi, cine-a fost Zaraza?
Daca-l intrebi pe Shubi, o sa-ti povesteasca de coniacu' ala de Murfatlar, cu-acelasi nume ...
Sarmanul capitan din "20 000 de leghe sub mari"acum e celebru datorita unui pestisor insignifant fata de maretele vanatori subacvatice si grozavul Nautilus, lumea l-a uitat pe Jules Verne si mai stie doar de desenul animat
Tocmai ce i-am comandat fetei mele, cea mare (aproape 9 ani), toata colectia Jules Verne Inca nu au ajuns cartile si ma intreaba in fiecare zi cand vin
This message was edited 1 time. Last update was at 04/03/2015 00:37:07
Tocmai ce i-am comandat fetei mele, cea mare (aproape 9 ani), toata colectia Jules Verne Inca nu au ajuns cartile si ma intreaba in fiecare zi cand vin
nemo si dory nu se mai citesc carti din 2 motive:
1) tehnologia a evoluat si nu mai e nevoie sa citesti un basm, bagi dvd-ul si te uiti direct la The hobbit....
2) se doreste ca oamenii sa fie tot mai prosti si superficiali deoarece sunt mult mai usor de manipulat. Big corporate te vrea asa pentru ca esti consumatorul perfect pentru ei. Daca ai citi multe carti poate ai afla ca margarina de exemplu este o mizerie dar daca nu te uiti decat la Trazniti in Nato evident ca atunci cand apare reclama cu margarina Delma esti super incantat si chiar ai senzatia ca vei avea o viata sanatoasa mancand prostia aia si o cumperi
This message was edited 2 times. Last update was at 04/03/2015 02:53:50
A propos de margarina si decerebrati... am vazut o reclama, ceva gen "Margarina PLM, cu gust de paine facuta pe vatra". Mi-am adus aminte de bancu' ala vechi, de pe vremea lu' Ceasca, ala cu savantul inventator:
- in primul an, a castigat concursul cu un spray inovator... il dadeai pe mataranga, si totul mirosea a banane proaspete.
- in anul urmator, a castigat din nou... a inventat spayul cu care stropeai banana, ca sa miroasa a mataranga.
koala wrote:
Asta-i societatea din ziua de azi... cine mai stie, astazi, cine-a fost Zaraza?
Daca-l intrebi pe Shubi, o sa-ti povesteasca de coniacu' ala de Murfatlar, cu-acelasi nume ...
Da bine bai betivule, deabea acu` am citit ce imagine incerci tu sa inoculezi populatiei forumiste despre personalitatea mea, ca n-am cultura generala.
Nu cred ca exista roman, pasionat sa nu stie cine-i Zaraza.
Si ca sa te cultivi si tu putin, ia asculta fetele astea din Timisoara, la un spritz, desigur
kirucd wrote:
Tocmai ce i-am comandat fetei mele, cea mare (aproape 9 ani), toata colectia Jules Verne
A mea, care are 10 ani impliniti, a citit deja toata colectia, fix p`aia pe care am citit-o si eu, colectie aparuta in urma cu 30 ani.
kirucd wrote:
Tocmai ce i-am comandat fetei mele, cea mare (aproape 9 ani), toata colectia Jules Verne
A mea, care are 10 ani impliniti, a citit deja toata colectia, fix p`aia pe care am citit-o si eu, colectie aparuta in urma cu 30 ani.
Ciudat, la noi la scoala nici o fata si nici un baiat oricat de mult ar fi inpins de profesor sa citeasca nu citeste, noi la temele de la literatura schimbam subiectul si spunem ca am fost obositi sau multe alte chiestii ca sa justificam de ce nu am citit....
Ai cuvantul meu ca nu o forteaza nimeni, nici noi si nici invatatoarea, o face singura din proprie inititiva.
Si ciudat e ca la varsta ta sa nu umblii dupa gagici, acvaristica se face mai cu gust dupa ce te insori, intreaba alcoolicii de p`aci
This message was edited 1 time. Last update was at 06/03/2015 23:34:51
O am, da tot una veche, da nu ma tenteaza, umblatul dupa fete e momentan doar prin mesaje, nu alte intalniri, bla bla bla, ca sunt clasa a 8 a si trebuie sa intru la liceu bun ca alfel nu primesc €£$, deci de la vara incepe lucrul asta.
Shubi wrote:La punctul cu televizorul, playstation...a mea cam are restrictii: maxim 1 ora in timpul saptamanii.
La televizor ma uit, dar nu ma joc pe absolut nimic!
Fratele meu nu se mai satura de jocuri!, o porcarie metin2 il joaca de 5 ani si tot nu se satura de el.
Nu ma cheama Andrei, Blue Dayan Mina!
This message was edited 4 times. Last update was at 06/03/2015 23:46:56