[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Najas guadalupensis  XML
Forum Index » Plante de acvariu
Author Message
teddy2k
Senior member
[Avatar]

IP:

Conform http://www.petshrimp.com/najasguadalupensis.html aceasta planta rezista la temperaturi intre 4,4 C si 26,6 C.
Vi se pare credibila sursa? Am aceasta planta si creste destul de greu la mine (100 litrii , 3X TLD830 18 Watt ,powerhead , co2 din bomba si reactor spirala din furtun cu gaurele, 1 ancistrus, 10 tetrazoni si multi melci mici, schimburi de apa 10~20 % la 2-3 zile) comparativ cu microsorum ptropus. Alte date despre apa nu am, decat ca este foarte dura , 44,14 mg/l Ca , motiv pentru care nu pot sa ma despart de melci si putinul co2 dizolvat prin spirala in apa (pentru reactorul cu furtun gofrat se pare ca nu am destula indemanare).
In perioada cat am avut caldura, temperatura in acvariu era de 28 C. Credeti ca din acest motiv nu a crescut, sau ar trebui sa caut si alt motiv?
canadezu
Member
[Avatar]

IP:

Hi Teddy,
Unde scrie ca planta asta rezista la temperaturi intre 4.4C si 26.6C?
Nu pot sa gasesc informatia asta in site-ul asta
Araldq
Senior member
[Avatar]

IP:

Daca nu ma insel am vazut asa ceva si prin apele noastre, oricum este o planta dein zona temperata, deci rezista bine si la 40 grade Farenehit (cum zice sursa).
S-ar putea sa nu mearga prea bine din cazua temepraturii ridicate.

Be what you will, You are destiny!
[Email] [Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

La mine creste in draci buruiana la 25-27 C. Doar ca la 1,7 W/litru e maro in loc de verde.

Poze: smilie ... Poze cu plante
teddy2k
Senior member
[Avatar]

IP:

MARELE ALB wrote:La mine creste in draci buruiana la 25-27 C. Doar ca la 1,7 W/litru e maro in loc de verde.

Acum, ca e frig in casa , am reusit sa fac 25 C in acvariu. Sper sa vad ceva schimbari la ea, ca m-am saturat sa vad 2 cioate .

Forum Index » Plante de acvariu
Go to: