[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Aquael Reefmax e bun  XML
Forum Index » Discutii generale
Author Message
Blue14
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Am o intrebare, Aquael Reefmax e bun, adica are echipammente bune sau nu se merita, ca ma gândesc sa imi fac upgrade la acvariu peste cateva luni si vreau sa stiu daca se merita sau nu cumparat (pentru mine e avantajos pentru ca are toate la un loc).

My nano reef

[Email]
Shubi
CNC-ist de frunte

IP:

Depinde din ce punct de vedere privesti lucrurile si unde vrei sa ajungi. Uneori e suficienta si cada din baie, acolo mi-am tinut acu` 2 ani aproape 2 saptamani coralii (inclusiv acroporele) cand mi s-a spart bazinul
Detaliaza ce vrei sa faci cu el....ce vietuitoare ti-ai dori si cate, de acolo pleaca tot.
Blue14
Aquamaster
[Avatar]

IP:

As vrea sa am in el cam toate tipurile de corali (inclusiv duri, acropore), 2 clowni si niste goby mici, bineinteles, sa-mi iau o pompa de dozare cu care sa dozez Ca, Mg, Iod, St.
Daca nu e bun pentru ceeea ce vreau atunci o sa recurg la varianta 100/35/35 cm cu sump si tot ce imi trebuie.

My nano reef

[Email]
ionutlatcan
Senior member
[Avatar]

IP:

Mergi pe 100x50x35 mai bine.
Blue14
Aquamaster
[Avatar]

IP:

ionutlatcan wrote:Mergi pe 100x50x35 mai bine.

Atunci de ce dimensiuni sa fac sumpul?, ca si skimmer ma gandesc ori octopus ori bubble magus, care e mai bun?

My nano reef

[Email]

Forum Index » Discutii generale
Go to: