[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
gestanta sau nu?  XML
Forum Index » Cichlidae
Author Message
Alcatraz
Junior member

IP:

Salutare, acum o saptamana am vazut 2 demasoni la joaca (eu cred ca-i facea curte). Rezultatul a fost o femela gusata, m-am pus sa pregatesc maternitatea dar surpriza, ieri a disparut gusa(nu mai mi se pare a fi gusata). Sta mai retrasa si nu mananca dar nici gusa nu mai are. se poate sa-i fii inghitit sau mancat? Ceva pareri? Multumesc

Acvariu 640l- Ciclide Africane
calin_gherman
Ultra High Member
[Avatar]

IP:

Se poate sa-si fi inghitit ponta. Daca e tanara, la prima depunere, neexperimentata, mai face chestii din astea.
Daca este insa o femela adulta, mai batranica, cu ceva depuneri la activ se poate intampla si sa aibe o gura mare care poate masca gestatia. Daca nu mananca as inclina sa zic ca o inghitit cateva icre, dar mai are suficiente in gura. Adesea se intampla sa depuna un numar mare de icre, catre 40, dar treptat mai scapa din ele din gura, sau le inghite pana ajunge la un optim pe care-l poate gestiona pana la eliberarea puilor. Daca insa dupa 7 zile de la acel dans nuptial mananca si nu mai are gusa, la revedere, i-a fost foame !

http://www.acvariu.ro/coppermine/index.php?cat=12817
[Email]
Alcatraz
Junior member

IP:

Este tanara si fara experienta, atunci cred ca ia mancat. Multumesc pentru raspuns

Acvariu 640l- Ciclide Africane
cingo171179
Senior member
[Avatar]

IP:

scoate apa din acvariu intr-o cutie de inghetata, si deschide gura pestisorului cu un bat de chibirt,sau cu mana, poate mai are ceva.

pestisoru meu de aur

Forum Index » Cichlidae
Go to: