[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Scalari vs Betta  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
cvcvci
Junior member
[Avatar]

IP:

Salutare tuturor. Am o problema din pacate in bazinul meu care desi este ok din punct de vedere al numarului de pesti.....cred ca nu am.nimerit speciile,scalarii mei au crescut si il cam vaneaza pe masculul de betta....fac asta toata ziua.....de curand i-am mutat in bazin de 120 l parca in cel mic erau mai cuminti....oare voi fi nevoit sa renunt la betta?
[Email]
eugen.popp
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut!
Poti sa faci o lista cu ce specii de pesti ai si cati din fiecare in parte ?

In ceea ce il priveste pe Beta, acesta e un peste solitar, nu traieste bine in bazine comune. Beta poate sa stea si in acvarii mici (de cativa litri) dar nu impreuna cu alti pesti.

I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death that brings total obliteration.
[Email] [WWW] [Yahoo!]
cvcvci
Junior member
[Avatar]

IP:

Nu e aglomerat....2scalari,6nas rosu,1ancistrus,2cory si betta.
[Email]
stefanp
Moderator

IP:

Scalarii sunt pesti teritoriali (sunt cichlidae pana la urma).
Daca ai observat ca au inceput sa nu-l mai tolereze, singura varianta ce o vad e sa-l muti in alt acvariu.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
cvcvci
Junior member
[Avatar]

IP:

Vrau sa mai achizitionez 2 melanotenia......desi nu i-am vazut in lista de compatibilitati al scalarului
[Email]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: