Buna seara,
revin cu informatii despre bazinele mele, acum 3 si va solicit cateva pareri. Mai intai lauda
Am facut o casuta interesanta pentru betta splendens pe care il am... intr-un vas ciupercuta (sau veioza) am introdus nisip fin, JBL 7 Balls, pietris 3-5mm, piatra vulcanica si cateva plante... aspectul... cam asa:
In bazinul mare am reusit sa introduc CO2 pt plante... am facut o bomba cu drojdie la care am folosit un picurator de perfuzor - folosit inversat pentru a nu scoate plasa de filtrare din el (nu pt ca ar folosi la ceva anume, dar mi-a fost lene

) ) - si dozatorul de cantitate (rotita mizera cu care se dozeaza cantitatea de solutie). Pe astea le-am conectat la priza de aer de la pompa Aqua Szut Head 550 si baga in felul asta CO2'ul direct in bazin. Ca metoda de siguranta am montat pe capacul sticlei o supapa de suprapresiune care declanseaza pe la 6 bar...
Prima intrebare: trebuie neaparat folosita piatra de aer intr-un fel de reactor artizanal, sau il pot lasa asa, dat fiind ca pompa aia macina bulele si le scoate fff mici si imprastiate in bazin, la cei 550L/h pe care'i circula?
In bazinul de 14L am pus 3 Molly Lyra (mascul negru catifelat, femela dalmatian si femela galben citron cu un ochi negru si unul normal). Ar fi ok pentru impuiala?

Am pui de Molly normala, vreau si de Lyra, apoi de Xipho. Temperatura constanta la 28 este ok pt inmultirea lor? Intreb pt ca am gasit pareri si informatii diferite pe netu` asta si as vrea sa aud si parerile unor persoane cu experienta in asa ceva
Revin cu poza cu bazinul de 14L
Multumesc anticipat si o seara faina.